A 63 éves Christie Brinkley a lányaival pózol - Fotó!

Forrás: AFP/Mike Coppola -
édesanya modell szexi Christie Brinkley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy bizonyos embereken egyáltalán nem látszik a kor: Christie Brinkley szinte semmit nem változott az elmúlt 25-30 évben. Így néz ki most! 

A 63 éves édesanya a '70-es években számos magazin címlapján díszelgett. Olyan újságok alkalmazták a modellt, mint a Men's Health, a Playboy vagy a Sports Illustrated.

Christie Brinkley könnyedén letagadhatná a korát Forrás: AFP/Mike Coppola

Christie a szépségének köszönhetően számos szakmában kipróbálhatta magát: szerepelt televíziós produkciókban, és könyvet is adott ki.

Most azonban ismét visszatért a pózolás birodalmába: a Sports Illustrated újra a címoldalára tette a sztárt, ráadásul két gyönyörű lánya is a modellkedés útjára lépett, így nem csoda, hogy a három szépség fantasztikusan mutat együtt a fotón. Christie természetesen nagyon büszke a lányaira, amiről a közösségi oldalán is beszélt.

A közelmúltban Liz Hurley is megmutatta, hogy 50 éves kora után is úgy néz ki, mint egy 30 éves.

Kulisszatitkok - Ezek a sztárok rejtélyes szépítő technikáihttp://www.life.hu/trend/20170203-a-sztarok-titokzatos-szepitotechnikai.htmlA nagy eseményeken, amikor ezer objektív és száz kamera szegeződik a sztárokra, akkor bizony a legjobb formájukban akarnak tündökölni, amihez különböző technikákat vetnek be. Hogy mik azok? Mutatjuk őket! Trend--Sztárok, akik becsapták a természetethttp://www.life.hu/trend/20170116-40-feletti-bombazo-sztarok-jennifer-lopez-jennifer-aniston-christie-brinkley.htmlA kor csak egy szám: ezt bizonyítja az alábbi összeállítás is. Összeszedtük azokat a 40 fölötti hírességeket, akik még a huszonéveseket is szégyenbe hozzák bomba formájukkal: ilyen a 47 éves Jennifer Lopez, vagy éppen a 62 éves modell, Christie Brinkley. Trend--Durva fotók sztárokról, akik nem a koruknak megfelelően öltözködnekhttp://www.life.hu/trend/20170105-sztarok-akik-nem-az-eletkoruknak-megfeleloen-oltozkodnek.htmlRengeteg híresség elköveti azt a hibát, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. Ezek persze nem kőbe vésett stílusjegyek, de azért van néhány szabály, amit érdemes betartani, hogy tinédzserként végül ne nézzünk ki 30 évesnek, és 50 évesként ne egy 20 éves bőrébe bújt rosszéletű hölgynek látsszunk. Íme, azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs ezekről a szabályokról! TrendOrigoA legdögösebb magyar sztárok 2016-ban! Neked ki volt a kedvenced? http://www.life.hu/trend/20161213-a-legdogosebb-magyar-sztarok-2016ban.html2016-ban magyar vörös szőnyeges eseményekből sem volt hiány, ráadásul képernyőn is sokszor láthattuk kedvenceinket, így most össze is szedtük az idei év legmeghatározóbb magyar celebruháit! Íme! TrendOrigoIdén tényleg mindent megmutattak magukból a sztárok! Az év legsokkolóbb villantásaihttp://www.life.hu/trend/20161213-az-ev-legnagyobb-villantasai.htmlAz idei évben egy teljesen új villantástechnikával ismerkedhettünk meg, és nagyjából ez uralta az egész évet, ami a vörös szőnyeges villantásokat illeti. Persze azért néhány mellbimbó és pucér fenék is megvillant a hollywoodi eseményeken. Íme! Trend--Mit tettek a magyar sztárok a fürtjeikkel? A legnagyobb hajparák 2016-ban http://www.life.hu/trend/20161213-sztarok-akik-frizurat-valtottak-2016ban.htmlVannak, akik rövidebbre váltottak, és vannak, akik meglepő színekkel sokkolták a rajongóikat. Nézzük is az idei év legnagyobb hajparáit! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.