Fehérneműben sétáltatja kutyáját Emily Ratajkowski: Videó!

Forrás: Charley Gallay / Getty Images North America / AFP -
kutyasétáltatás videó Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell nem viselt semmi mást, csak fehérneműt és cipőt, mikor a háziállatával a reggeli órákban sétálni indultak. Minden szempár a fiatal szépségre szegeződött. 

A szexi sztár ismét megmutatta, hogy mitől döglik a légy. Vadító csipkés fehérneműben sétáltatta a kutyáját New York utcáin, és ezzel teljesen fel is borította a város egészséges ritmusát. Természetesen Emily nem önszántából vonult végig félmeztelenül a városban, bár azon sem lepődtünk volna meg: a DKNY legújabb kollekcióját reklámozza.

Emily Ratajkowski Forrás: Charley Gallay / Getty Images North America / AFP

Az ehhez készült kisfilmet közzétette a közösségi oldalán is, amelyet óriási érdeklődés követett. Közel egy nap alatt 1 millióan tekintették meg, és többezer hozzászólás is érkezett. Nem meglepő, hiszen a 25 éves szépség rendszeresen felrobbantja az internetet.

Megvan a magyar Emily Ratajkowski: micsoda popsi!

Kijelenthetjük, hogy Hódosi Anita személyében megvan a magyar Emily Ratajkowski. Így néz ki a magyar szépség: fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.