A felháborodás miatt vette le a reklámját a Pepsi

Forrás: Youtube -
Pepsi reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internetezők értetlenül néztek körbe a Pepsi új reklámját látva, pedig Kendall Jenner főszereplésével készült. A cég végül kénytelen volt elnézéskérések közepette levenni a reklámot.

Akkora lett a felháborodás a Pepsi legújabb reklámja miatt, hogy a márka kénytelen volt visszavonni az egészet, pedig nem is olyan rég' debütált. Pedig a hirdetésben Kendall Jenner a főszereplő, aki sokak kedvence, de így sem nyerte el a kisfilm az internetezők tetszését. A reklámban Kendall Jenner éppen egy tüntetés közepére érkezik gyönyörűen, és természetesen egy Pepsivel a kezében.

A felháborodás miatt vette le a reklámját a Pepsi Forrás: Youtube

A kólát azonban jószívűen továbbadja egy rendőrnek, aki épp a sorfalban áll, ezek után még szürreálisabb jelenet következik: mindenki őrülten boldog, mosolyog, és önfeledten vonul. Együtt kóláznak a hatóság embereivel, és ezután megjelennek a sokatmondó szlogenek: "Élj merészebben, élj hangosabban, élj a pillanatnak".

Sokan az egész koncepciót nem értették, éppen ezért követte a reklámot teljes felháborodás, ami miatt a Pepsi gyorsan vissza is vonta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.