Heti trendjelentés: méretes dekoltázsok és miniruhák a vörös szőnyegen

Ariel Winter Alexis Bledel Scarlett Johansson vörös szőnyeg Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy miniruhákból nem volt hiány ezen a héten, de néhány villantásmentes, izgalmas kreációt is láthattunk. A hét legrosszabbjai közé pedig olyanok kerültek, akiktől nem várnánk ekkora bakit. Mutatjuk is, mik történtek a vörös szőnyegen a MET-gála után!

A virágminta két oldala

Alexis Bledel nagyon okosan állította össze outfitjét, amiben rengeteg izgalmas részlet volt, az összhatás mégis visszafogottan bájos lett, és ez nagyon jól passzol a színésznőhöz. Vele ellentétben Delilah Hamlin virágmintás megoldása sokkal kevésbé volt jól átgondolt összeállítás, ráadásul inkább strandra való, mint a vörös szőnyegre.

Alexis Bledel és Delilah Hamlin Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a választása jön be jobban?

Gigadekoltázsok

A szinte popsivillantó miniruhát már megszoktuk a Modern család színésznőjétől, Ariel Wintertől, de a gigadekoltázzsal párosítva ez már túl sok a jóból. Larsen Thompson összeállítása is hasonló paraméterekkel bírt, de mégis jobban szerettük, mint Arielét.

Ariel Winter és Larsen Thompson Forrás: Northfoto

Ki hibázott nagyobbat?

Legszebb megoldások

A legizgalmasabb megoldásokat Georgina Chapmantől és Michelle Monaghantől láttuk. Előbbinél a csipkerátét, utóbbinál a különböző anyagok és színek játéka dobott nagyot az összhatáson.

Georgina Chapman és Michelle Monaghan Forrás: Northfoto

Kinek a ruhája jön be jobban?

A hét legrosszabbjai

Mióta Scarlett Johansson levágatta a haját, mintha elvesztette volna a stílusérzékét. Pedig annyi lehetőség lenne a rövid hajban, kár, hogy nem találja az igazit. Soha nem gondoltuk volna, de ezúttal Sofia Vergara is a legrosszabbak között szerepelt. Ez a csipkerátét a ruháján nagyon furcsán nézett ki, és mintha a színésznő is tudta volna, végig feszengett a ruhában.

Scarlett Johansson és Sofia Vergara Forrás: Northfoto

Kinek a választása rosszabb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.