Csákányi Eszternek nem született gyermeke, de így is boldog és elégedett. Elárulta, mindig is harcolt a szabályok, és a társadalmi elvárások ellen.

Már egészen kiskorától fogva idegesítették a felesleges szabályok, a társadalmi elvárásokkal sem tudott mit kezdeni. Kisdobosként a nyakkendőjét is mindig máshogy kötötte meg, mert nem akart a többiekre hasonlítani."Riasztott, hogy kiszedjenek bármit is a személyiségemből, soha nem akartam olyan lenni, mint a másik 30 gyerek" - mondta Csákány Eszter, aki felnőttként sem változott.

Csákányi Eszter nem bánta meg, hogy nincs gyerekeFotó: Szabó Gábor - Origo

"Otthon a családunkban sem várták el ezt tőlem, ahogy azt sem, hogy férjhez menjek. Tudták, hogy rendben van az életem, és nekik ez elég volt. (...) Igen, jó lenne, ha lenne valaki mellettem, de nem vagyok hajlandó belerokkanni abba, hogy nem élek senkivel" - mondta a Best Magazinnak Csákányi Eszter, aki azért nem magányos, hiszen sokat jár el a barátaival, de egyedül, otthon is nagyon szeret lenni. Nem bántam meg, hogy nem született gyermekem, igazából semmit sem bántam meg. A személyiségem vitt erre az útra, így elégedett és boldog vagyok" - szögezte le a színésznő, aki legutóbb betegségéről vallott.