7 év börtönt kapott a diákjával családot alapító tanárnő

Forrás: KPA/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Scott Mc Kiernan -
családalapítás tanár korkülönbség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatodik osztályos fiú szerelembe esett a 34 éves tanárnőjével. 1996-ban kezdődött a furcsa páros kálváriája. 

Vili Fualaau szerelmes lett a 34 éves Kay Letourneau-ba, aki a férjével és négy gyermekével élt látszólag boldog családi életet. A diákjával folytatott szerelem egy évig mindenki számára titok volt, míg nem a férje meg nem talált egy szerelmeslevelet, melyet a fiú címzett Kay-nek.

Így néztek ki szerelmük hajnalán Forrás: KPA/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Scott Mc Kiernan

Az ügy bíróság elé került, ahol erőszaktevőnek titulálták a nőt, majd el is ítélték. Kay azonban ekkor már terhes volt első közös gyermekükkel, ezért később szabadlábra helyezték.

Ám egyszer egy autóban kapták rajta a szexelő párt, emiatt pedig ismét bíróság elé került, ezúttal 7,5 év börtönbüntetést kapott. Az autóban folytatott nemi aktusból újabb kisbaba fogant, akit már a fegyházban hozott világra.

A tanárnő börtönbe került a tetteiért Forrás: KPA/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Marcus R Donner/K C Journal

Vili türelmesen várta a szerelmét, akivel a szabadulása után, 2005-ben össze is házasodtak. A férfi ekkor 21 éves volt, és sokat küzdött, hiszen fiatal volt még az apasághoz és a családfenntartáshoz.

A fiatal férfinak egyedül kellett megbirkóznia a mindennapi élet problémáival Forrás: ZUMA Press/(©) Copyright 1998 by 19980413/Scott Mc Kiernan

A történük azonban nem happy end, ugyanis 20 év együttlét után bejelentették, hogy elválnak. A hivatalos eljárást e hónap elején megkezdték - írta meg a DailyMail.

Nyílt levél egy tanárhoz, aki elcsábította a diákja édesanyját

A szívnek nem lehet parancsolni - elcsépelt mondás, de igaz. Egy új szerelem lángja elvakítja az embert, és a szenvedély miatt olyat tehet, amit később legszívesebben visszacsinálna, ám akkor már késő. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.