hajlékonyság Victoria Beckham láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham nem vesztett semmit fiatalkori hajlékonyságából, még most is égbe tudja emelni a lábait minden gond nélkül, és meg is teszi!

Megint sikerült megdöbbentenie a rajongókat Victoria Beckhamnek, nem is akármivel. Elképesztő hajlékonyságán már nem először ámulnak el a követői, de a hatás akkor sem marad el, ha már láthatták hasonló pozícióban Backhamnét. Victoria igazán dögös pózban mutatta be, mekkorára tudja tárni a lábait.

Victoria Beckham nagyon dögös Forrás: Instagram/Victoria Beckham

A sztár egy kanapén fekve rukkolt elő az érdekes pózzal, nem volt rajta más, mindössze egy selyem köntös, na meg tűsarkú. Így emelte égbe egyik lábát Victoria, míg másik a kanapén maradt, tehát egy hatalmas terpesztést mutatott be!

Menyasszonyi ruhában fotózták Tücsit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170929-menyasszonyi-ruhaban-fotoztak-tucsit-foto.htmlA közelmúltban kérte meg párja, Sofron István jégkorongozó Tücsi kezét, aki természetesen igent mondott. Bár egyelőre nem a saját nagy napja miatt bújt menyasszonyi ruhába a sztár, meg kell hagyni, gyönyörű volt.TrendOrigoMihalik Enikő, az egyetlen magyar Playboy nyuszi is elbúcsúzott Hugh Hefnertőlhttp://www.life.hu/trend/20170928-mihalik-eniko-az-egyetlen-magyar-playboy-nyuszi-is-elbucsuzott-hugh-hefnertol.htmlEgyetlen magyar lányak sikerült bekerülnie a Playboyba, ő pedig nem más, mint Mihalik Enikő. Ő volt Miss December 2016-ban.TrendOrigoHajdú Péter már nem úgy néz ki, ahogy az emlékeidben élhttp://www.life.hu/trend/20170928-hajdu-peter-szakall.htmlMindenki meglepődött a showman legújabb fotóján.Trend--Mindenki a szerb sminkmester videóit nézegeti: videó http://www.life.hu/trend/20170928-rakattant-az-internet-mirjana-kika-milosevic-videoira.htmlMirjana Kika Milosevic tehetségétől mindenkinek eláll a szava: ez a nő bármit képes magából kihozni. TrendOrigoHugh Hefner születésnapja: Pamela Anderson meztelenül lepte meg őt: videó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170928-pamela-anderson-meztelenul-lepte-meg-hugh-hefnert-szuletesnapjan.htmlHugh Hefner életének 91 éve alatt nem sok olyan pillanat volt, amire ne kellene 18-as karika. Rengetegen irigyelték őt, mivel mindig szép nőkkel vette körül magát, és neki még Pamela Anderson is a meztelen testét ajándékozta születésnapjára. Trend--Közös, gazdag férjet keres az orosz ikerpár, Adel és Alina Fakhteevahttp://www.life.hu/trend/20170928-kozos-gazdag-ferjet-keres-az-orosz-ikerpar.htmlA dögös orosz ikerpár nagyon szeretne egy gazdag férjet, aki megmutatná nekik az élet napos oldalát: osztoznának rajta, mert úgyis mindent együtt csinálnak. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.