Szilveszter gazdának gyermeke született, bár nem számított rá, nagyon örül neki. DNS-teszttel bizonyították, hogy valóban ő a kicsi apja.

Az RTL Klubon vált ismertté Szilveszter gazda, akkor feleséget keresett magának, de azóta sem talált. Akaratán kívül azonban egy olyan személy érkezett meg az életébe, aki bearanyozza majd azt. A gazdának ugyanis gyermeke született. Egy hónapja egy Katalin nevű nő állította, hogy a gazda gyermekének adott életet, a DNS-teszttel pedig tisztátzátk a dolgot: tényleg ő az apa.

Szilveszter gazda a Házasodna a gazda című műsorban kereste párjátForrás: RTL Klub

"A hír igaz. Kedden voltunk ügyvédnél az édesanyával együtt. Én akartam így, nem akartam sumákolást" - mondta Szilveszter gazda, és azt is elárulta, hogy a teszt eredménye minden kétséget kizárt: 99,99%, hogy ő az apuka. Szilárd már a kezében is tartotta kisfiát. "Ott meg is kérdezte tőlem, a kezembe akarom-e venni. Már hogy a fenébe ne akartam volna?! Megfogtam, a gyerek meg bazsalygott rám, mint aki tudja, hogy az apja ringatja. Rögtön közöltem az édesanyával, odaköltözhetnek hozzám, jó körülmények között nőhet fel a kisfiam. De közölte, nem, majd ő megteremt neki mindent. Meglepett. Azt mondta, most egy ideig emésszem a dolgot, aztán eltűzött. Úgyhogy most emésztem a dolgot" - mondta a Borsnak a gazda, aki szeretne majd részt venni kisfia nevelésében. "Ma éjszaka is csak forgolódtam az ágyban, nem hagy nyugodni, hogy hol és miként él most a pici. Én megteremtem a pénzt, az anyja nevelje egyelőre, így helyes. De később szeretnék részt venni ebben. Az apasági teszttel a kezemben a nevemre akarom venni Kornél Áront, neki is Medvegynek kell lennie. Jobban örültem volna, ha együtt várjuk, ha bent vagyok a szülőszobán, ha együtt hozzuk haza, és itt, nálam cseperedhetne. Négy kiló felett van már, a fejét sem kell tartani, megtartja magát" - mondta az apuka.