Középkorú nagyasszonyt varázsoltak az X-Faktor tehetségkutatójára Radics Gigiből. Bár a mentornak valóban van mit kipakolnia a blúzából, ezúttal nem csupán dicséretet kapott a kommentelőktől. 

Duci kamaszból lett gyönyörű fiatal nő Radics Gigi, akit rajongói nem csupán szuper hangjáért, de bájos külsejéért is szeretnek. Nos, a tehetségkutató második élő show-ján az ártatlan kislányosságnak nyoma sem volt, és ezt a követői meg is jegyezték. Az alábbi fotón ugyanis alig ismerni rá Gigire.

A kommentelők nem is tettek lakatot a szájukra, és sokan arról írtak, hogy szolidabb külsővel jobban tetszene nekik a fiatal mentor. A hozzászólásokból válogattunk: 

Olyan negyvenesnek néz ki, milyen lesz ha negyvenes lesz. Jó lenne, ha azt adná, ami, és nem azt aminek látszani szeretne. Gigi, kedvellek, de nem így!!!Oké, öreglány?

Kedves Gigi! Szerintem ez az eddigi legrosszabb kép Rólad... :-( Bocsi... Én a helyedben gyorsan le is venném... Te sokkal szebb vagy ennél...

Horvàth Mariann 15 èv mulva egy kièlt nö lesz a sok smink elcsufitja majd az arcàt a haja kihullik ès akkor már nem fog igy vigyorogni

Szerintem is öregíti Gigit ez az erős smink! Hisz Ő oly gyönyörű,hogy a szépségét elnyomja ez a rengeteg festék!Már nem is őt látni,csak azt sok kence-ficét!