X-Faktor: göndör hajjal és mély dekoltázzsal ült a mentorszékben Radics Gigi

X-Faktor 2017 Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Középkorú nagyasszonyt varázsoltak az X-Faktor tehetségkutatójára Radics Gigiből. Bár a mentornak valóban van mit kipakolnia a blúzából, ezúttal nem csupán dicséretet kapott a kommentelőktől. 

Duci kamaszból lett gyönyörű fiatal nő Radics Gigi, akit rajongói nem csupán szuper hangjáért, de bájos külsejéért is szeretnek. Nos, a tehetségkutató második élő show-ján az ártatlan kislányosságnak nyoma sem volt, és ezt a követői meg is jegyezték. Az alábbi fotón ugyanis alig ismerni rá Gigire.

A kommentelők nem is tettek lakatot a szájukra, és sokan arról írtak, hogy szolidabb külsővel jobban tetszene nekik a fiatal mentor. A hozzászólásokból válogattunk:

Olyan negyvenesnek néz ki, milyen lesz ha negyvenes lesz. Jó lenne, ha azt adná, ami, és nem azt aminek látszani szeretne. Gigi, kedvellek, de nem így!!!Oké, öreglány?

Kedves Gigi! Szerintem ez az eddigi legrosszabb kép Rólad... :-( Bocsi... Én a helyedben gyorsan le is venném... Te sokkal szebb vagy ennél...

Horvàth Mariann 15 èv mulva egy kièlt nö lesz a sok smink elcsufitja majd az arcàt a haja kihullik ès akkor már nem fog igy vigyorogni

Szerintem is öregíti Gigit ez az erős smink! Hisz Ő oly gyönyörű,hogy a szépségét elnyomja ez a rengeteg festék!Már nem is őt látni,csak azt sok kence-ficét!

Megműttette melleit az Éden Hotel sztárja, Jess Shearshttp://www.life.hu/trend/20171022-megmuttette-melleit-az-eden-hotel-sztarja-jess-shears.htmlFurcsa mellei miatt kapott kritikákat a 24 éves valóságshow-szereplő modell, ezért úgy döntött, megműtteti azokat. TrendOrigoIgazi szexi istennő Jakabos Zsuzsa - Egyszerre izmos és nőies: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171021-egyszerre-izmos-es-noies-jakabos-zsuzsa.htmlAlig jutunk szóhoz a fiatal magyar sportoló fotója láttán. A csodaszép úszónő Instagram-oldalának követőivel osztott meg egy vadító fotót. TrendMTI/Illyés TiborMelltartóban pózol Mádai Vivienhttp://www.life.hu/trend/20171015-melltartoban-pozol-madai-vivien-a-tv2-mokka-musorvezetoje.htmlEgy nap alatt közel 4000 lájkot zsebelt be Vivi szexi Instagram-fotójáért. Amúgy, nem ez az első eset, hogy a Mokka műsorvezetője melltartóra vetkőzik... Trend--Így festett gyerekként Hódi Pamela: fotókhttp://www.life.hu/trend/20171015-igy-festett-gyerekkent-hodi-pamela.htmlA gyerekkori fotó nézegetése, mint családi program, többnyire megosztja az embereket. Vannak, akik örömmel tekintenek vissza néhány éves vagy akár kiskamasz korukra, mások pedig nem is hajlandóak végignézni az egykori felvételeket. TrendOrigoGyönyörű nő Belmondo unokája, a 29 éves Annabellehttp://www.life.hu/trend/20171014--gyonyoru-no-belmondo-unokaja-annabelle.htmlJónéhány évvel ezelőtt felfigyeltek már a divatvilágban a színészlegenda gyönyörű unokájára. Annabelle Belmondo 29 éves, és modellkedéssel keresi a kenyerét. TrendOrigoÍme, a luxusfeleségek nulla forintos szépségtippjeihttp://www.life.hu/trend/20171014-a-luxusfelesegek-nulla-forintos-szepsegtippjei.htmlA Viasat3 Feleségek luxuskivitelben szereplői arról beszéltek, van-e olyan szépségtippjük, amelyek nem kerülnek semmibe. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.