Ki ne emlékezne az alsónadrágot reklámozó David Beckhamre vagy Cristiano Ronaldóra? De Chris Hemsworth, Christian Bale és Ryan Gosling félmeztelen jelenete talán már kevesebbeknek rémlik. Most felidézzük a férfi alsónadrágok 15 ikonikus pillanatát.

Reklámokban

David Beckham feledhetetlen ágyon terpesztős alsónadrágos fotója az Armaninak készült, akiknek korábban is modellkedett már, ráadásul feleségével, Victoria Beckhammel együtt - természetesen szintén fehérneműben. Ezt követően a H&M-mel közösen alkotta meg saját alsónemű-kollekcióját.

David BeckhamForrás: Armani

David Beckham után egy újabb sztárfocistára csapott le a márka: Christiano Ronaldóra. Ebben a kampányban is készültek ikonikus fotók, gondolunk itt a kezét az arca elé emelő fotóra, amire biztosan mindenki emlékszik. Ronaldót is megihlette ez a kampány, nem sokkal később saját márkát hozott létre, ez lett a CR7, és ahogy a kampányból kiderül, ezekben a fecskékben dekázni is tökéletesen lehet. 

Christiano RonaldoForrás: Armani

A nagy konkurens, Messi sem maradt ki a buliból, őt a Dolce & Gabbana kérte fel fehérneműmodellnek. Talán mivel Messi az előbbiekhez képest kevésbé számít férfiideálnak, a képek feledhetőbbek lettek, de most eljött az emlékezés ideje. Íme!

MessiForrás: Dolce&Gabbana

Persze nemcsak a sztárfocisták, hanem színészek, énekesek is gyakran kapnak felkéréseket modellkedésre. Itt van például Mark Wahlberg, aki - és ezt nagyon ijesztő leírni - immáron 26 éve szerepelt a Calvin Klein fehérneműk arcaként, és bizony jó választásnak bizonyult, ugyanis pikáns fotók készültek.

Mark WahlbergForrás: Calvin Klein

Justin Bieber sok évvel később, 2015-ben szerepelt a Calvin Klein fehérneműkampányában. Nem szokatlan, hogy a gyerek- és tinisztárként feltűnt fiatalok hasonló kampányokban akarják bizonyítani: ők bizony már felnőttek. Ezekkel a fotókkal Justin Bieber is elérte a célt.

Justin BieberForrás: Calvin Klein

Calvin Harrisről néhány évvel ezelőtt szinte senki nem gondolta, hogy jó pasi. Aztán hirtelen kikupálódott, egyértelműen jót tett neki a kor: sármosabb lett. 2015-ben fel is kérték az Armani fehérneműk reklámozására, és elképesztően dögös fotók készültek róla.

Calvin HarrisForrás: Armani

Filmekben 

Nemcsak a divatmárkák felkérésére, egy-egy filmszerep kedvéért is levetkőznek a színészek. Christian Bale-nek például az Amerikai pszichóban volt alsónadrágos jelenete.

A felsorolásból természetesen a Magic Mike sem maradhat ki, az első részben Matthew Macconaughey mutatta meg magát tangában.

Persze a második rész sem volt mentes alsónadrágos férfiaktól: Joe Mangeniello táncolt egy szál bőr alsóban.

A dögös istenként is imádott Chris Hemsworth a 2015-ös Vakáció című filmben pózolt félmeztelenül.

Ryan Gosling a Túl a fenyvesen című film börtönjelenetében vetkőzik alsónadrágra. A jelenet ugyan drámai, a női szívek viszont biztosan elkalandoznak.

Az akkor 25 éves Zac Efron a 2012-ben bemutatott Az újságos fiú című filmben táncolt alsónaciban.

Magazinokban

Az is előfordul, hogy nem egy fehérneműkampányhoz kérik fel a hírességeket, csak egy magazin divatanyagához vetkőztetik le őket. Így történt ez Tom Hiddlestonnal is, aki a W magazin kérésére vetkőzött félmeztelenre. 

Tom HiddlestonForrás: W Magazine

Matthew Lewis a csúnyácska gyereksztár szerepét tudta levetkőzni a Attitude magazin számára készült fehérneműs fotókkal. A Harry Potter sztárja mindenki számára nyilvánvalóvá tette, hogy vele is számolni kell a dögös pasik frontján. 

Matthew LewisForrás: Attitude Magazine

Habár csúnyácska nem volt, de szintén a gyereksztár szerepből tört ki Nick Jonas a Flaunt magazin hasábjain. Valószínűleg Mark Wahlberg inspirálta a fiatal zenészt, ugyanis hasonló markolászós képek is készültek a sorozatban.