Míg az előző hétvégén Európában tartottak zenei díjátadó ünnepséget, tegnap éjjel az American Music Awards gála került megrendezésre. Az este egyik legfeltűnőbb jelensége nagy meglepetésre az életműdíjjal jutalmazott Diana Ross volt. 

Az elmúlt években a jelmezszerű outfitek sokkal nagyobb számban voltak jelen a zenei díjátadókon, az idei American Music Awardson viszont abszolút elmaradtak ezek a darabok. Meglepő, hogy éppen Diana Ross kacsingatott az extrémebb stílus felé. 

Diana RossForrás: AFP

Pink manapság a hercegnős ruhákat ízlelgeti, de a metál villa még a tüllhabok mellett sem maradhatott el. 

PinkForrás: AFP

Nicole Kidman valószínűleg sokkal jobban szereti a feketét, mint amennyire azt mi szeretjük rajta. 

Nicole KidmanForrás: Getty Images/Neilson Barnard

Selena Gomez az egyik legmenőbb outfitet hozta. Az unalmassá vált dekoltázsok helyett inkább a combokra helyezte a hangsúlyt, a kabátnak tetsző bőrruha pedig fantasztikus választás volt: fiatalos, különleges és dögös. Na igen, és az új hajszínéért is odáig vagyunk. 

Selena GomezForrás: AFP

A csúcsos vállmegoldásban végződő zakó alá egy extrém bőrmelltartót vett fel Hailee Steinfield. Ő is jól ötvözte a letisztult stílust az extrém részletekkel.

Hailee SteinfieldForrás: AFP

Heidi Klum manapság nem ismer más szabású ruhát, csak ezt a mélyen dekoltált fazont. A modell egyébként nem volt a legjobb formában: a sminkje és az arcát kitakaró frizurája is öregítette.

Heidi KlumForrás: AFP

Kissé jelmezszerű volt az albán énekesnő, Bleona Qereti ruhája is. Leginkább egy cirkuszi porondon tudnánk elképzelni ezt a fazont.

Bleona QeretiForrás: AFP

Kétségtelenül ünnepélyes volt Jenna Dewan Tatum arany színű ruhája, de ezt mintha már százszor láttuk volna: a szabása unalmas.

Jenna Dewan TatumForrás: Getty Images/J. Merritt

Ciara nem aprózta el, ő bizony tetőtől talpig bőrbe bújt.

CiaraForrás: Getty Images/Neilson Barnard

Egyáltalán nem a megszokott, talán éppen ezért volt izgalmas a színésznő, Yara Sahidi választása. A stílusosan összeválagatott ruhák legizgalmas darabja egy flitterekkel kivarrt rövidnadrág volt. 

Yara SahidiForrás: Getty Images/Neilson Barnard