Sztárok és celebek, akik idén jelentették be, hogy babát várnak

várandós babavárás terhes Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandósság minden nő életében meghatározó időszak, épp úgy, mint a leendő apának. A következőkben az idei év „Baby is coming" bejelentései közül válogattunk.

Eva Longoria

A Született feleségek sztárja már túl volt egy váláson, amikor 2016-ban hozzáment Latin-Amerika legnagyobb médiavállalatának elnökéhez, José Antonio "Pepe" Bastónhoz. A színésznő a napokban jelentette be, hogy babát vár. Már a negyedik hónapban van és hihetetlenül boldog, mivel ez lesz Eva első gyermeke. Azt is lehet már tudni, hogy kisfiú érkezik a családba.

Eva Longoria első gyermekét várja Forrás: Northfoto

Niki Belucci

Az ex-pornósztár, aki évek óta topless DJ-ként dolgozik, sajnos már megélt 3 vetélést. Idén azonban bejelentette, hogy ismét babát vár. November 9-én posztolt egy cuki pocakos képet magáról, ahol 31 hetes. Niki veszélyeztetett terhes, így az összes munkáját le kellett mondania, de egész biztos, hogy cseppet sem bánja. Reméljük, hamarosan hírt adhatunk első gyermekének megérkezéséről is.

Niki Belucci számos vetélés után idén újra bejelentette, kisbabát vár! Forrás: Facebook/Niki Belucci

Kardashian-klán

Idén csak úgy repkedtek a pletykák és a leleplező fotók, amik az újabb Kardashian babák érkezéséről szóltak.

Khloe Kardashianról hol picit pocakos, hol bomba testű képek látnak napvilágot. Követni sem lehet. Az első találgatásokra egy Khloe által posztolt fotó szolgáltatott alapot. Ezen párjával szerepel Dad+Mom-ként. Most azonban tiszta vizet öntött, Instagram oldalán jelentette be, hogy a hír igaz, babát vár.

Khloé Kardashian igazolta a pletykákat, tényleg kisbabát vár! Forrás: Instagram/Khloé Kardashian

Kylie Jenner ugyan nem jelentette be hivatalosan, de mindenki tényként kezeli, hogy kislányt hord a szíve alatt. Travis Scott, akivel tavasz óta alkotnak egy párt, már el is újságolta a nagy hírt barátainak. Állítólag februárban érkezik a baba.

Kim Kardashian ugyan már két gyermekes anyuka, ám újabb baba érkezik a Kanye Westtel közös fészkükbe. Azonban felesleges Kimről pocakos fotót keresgélned, mivel a harmadik csemetét, egy 20-s éveiben járó, afroamerikai béranya hordja a szíve alatt. A kislány januárban érkezik.

Kim és Kanye harmadik gyermekét béranya hordja ki Forrás: Getty Images

Cooky barátnője, Debóra

A 48 éves műsorvezető és a nála jóval fiatalabb kedvese, mindössze egy éve vannak együtt, de jövőre már meg is születik közös gyermekük. Állítják, mindketten nagyon várják a pici érkezését, és rendkívül boldogok.

Cooky és fiatal barátnője is családot alapítanak Forrás: Facebook/Cooky

Földes Eszter

A színésznő és férje, Lovasi András zenész közt 18 év a korkülönbség. Több éve alkotnak egy pár, 2 éve pedig össze is házasodtak. Idén pedig egy Facebook posztban bejelentették, hogy babát várnak.

Földes Eszter is kisbabát vár Forrás: Facebook/Brice Management

ÉNB Maja

A magyar ál-realityként is elhíresült Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Cséffalvay Dorka is idén jelentette be egy édes posztban, hogy babát vár.

ÉNB Maja, vagyis Cséffelvay Dorka is anyuka lesz Forrás: Instagram/Cséffalvay Dorka

VV Zseraldin

Bár a legutóbbi Való Világ sorozatban „szökik a málna" Tivyvel próbált egyfajta kapcsolatot kialakítani, a játék után másban találta meg párját. Már szépen kerekedik is a pocakja, látszik, hogy kicsattan az örömtől a bájos kismama.

VV Zseraldin is boldog kismama Forrás: RTL II

Minden ismert embernek és kedves olvasónknak, akik a babavárás csodás időszakát élik, jó egészséget és gyönyörű elkövetkező hónapokat kívánunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.