Pásztor Anna sokáig nem tudta, hogy ki a vérszerinti apja. Volt az életében Bereményi Géza, akivel felnőtt, a hétvégéket és a nyarakat tölötték együtt, és volt egy másik apja is, Attila, Ópusztaszeren.

"Nem egyszerű a szüleim sztorija, Pásztor a nevelőapám, aki a nevére vett, és van két lehetséges apám: Bereményi, akivel felnőttem minden hét végén és minden nyáron, és van a másik apám, Attila lent, Ópusztaszeren. Anyukám két kapcsolatának a keresztmetszetében, annak a mezsgyéjén születtem. Bereményivel akkor már szétmentek, amikor beleszeretett valaki másba, és akkor még nem lehetett tudni, hogy hány hónapra rá született a gyerek, azaz én" - mondta Pásztor Anna Lovász Lászlónak a Lakástalkshowban. Az énekenső számára akkor lett fontos, hogy megtudja, ki az édesapja, amikor maga is szülő lett. Miután megfogant a kisfia, DNS-tesztet csináltatott.

Pásztor Anna végre megtudta, hogy ki az édesapjaFotó: Szabó Gábor - Origo

"Nem Bereményi az apám. Nagyon megkönnyebbültem, főleg dalszövegíróként, óriási teher esett le rólam, hogy nem valakinek az árnyékában növök fel, mint alkotó. Anyukám megköszönte, mert addig ő sem tudta az igazságot, így nagy teher esett le róla is" - árulta az eredményt Anna, aki úgy érzi, ez nem változtat az érzésein, hiszen Bereményit és Attilát is nagyon szereti.