Kamerák előtt keveredett vitába Hódi Pamela és Cseke Katinka

Hódi Pamela válás pénz Micsoda nők! Várkonyi Andreával család Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka és Hódi Pamela a Micsoda Nők! vendégei voltak, ahol szóváltásba is keveredtek.

Pamela a műsorban arról beszélt, hogy neki mindig volt félretett pénze, felkészülve a nehézségekre. Hozzátette, éppen ezért nem sokat vacillált a szakításon, amikor megromlott a kapcsolata Berki Krisztiánnal. Cseke Katinka azonban más élethelyzetben vált, menteni akarta kapcsolatát gyermeke apjával, ugyanis anyagilag is sok minden összekötötte őket. "Egy nagyon nagy dolgot elfelejtesz, Pamela! Azt, hogy én álltam egy templomban, álltam egy anyakönyvvezetőnél...A te elmenésed az egy bőrönd volt, az én elmenésem az másfél év Markó utca volt, mert egy házasságot szét kellett bontani kiskorú gyerekkel..." - fejtette ki véleményét.

A kommentelők zöme ezúttal Katinka mellé állt, és keményen bírálták Pamelát: "A Pamela annyira okosnak gondolja magát ..de azért valljuk már be, hogy nem az eszéért szereti az aki szereti.. akkora egy primitív "nő", hogy arra már komolyan mondom nincsenek szavak .." - írja egyikük.

"Nagyon el van szállva magától ..mondjuk nem tudom mitől .." - olvasható egy másik hozzászólás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.