Egy bokor alatt, sírva találtak rá a féléves Antheára, a szülei személyazonosságát azonban akkor nem sikerült kideríteni. A nő felnőttként kezdett származása kutatásába, 35 év keresés után derült fény igazi szülei kilétére.

Anthea Ringre egy szederbokorban találtak rá 1937. augusztus 26-án a sussexi South Downs-ban, amikor még csak féléves volt. Rózsaszín ruhát viselt, a kezeit pedig karcolások borították. Sírására figyeltek fel a megtalálói, akik később be is fogadták a kislányt, ugyanis hiába tettek meg minden erőfeszítést arra, hogy megtalálják a gyermek szüleit, nem sikerült a nyomukra bukkanniuk. A Surrey család sajátjaként nevelte a gyermeket, Anthea pedig 25 éves koráig semmit nem tudott megtalálásának körülményeiről.

Anthea Ring kezében egy őt ábrázoló gyermekkori fotóvalForrás: NORTHFOTO/Shoreham Herald / SWNS.com/Shoreham Herald / Swns.Com

Akkor azonban mindenre fény derült, és a most 80 éves Anthea az elmúlt 35 évben mindent megtett azért, hogy fényt derítsen származására, végül sikerült megtalálnia felmenőit. Egy DNS-teszt segítségével tudták szűkíteni a kört, míg ki nem derült, hogy apja egy Írországi család sarja. A hat Coyne fiútestvér közül azonban egy darabig nem tudták pontos megmondani, hogy melyik lehet az apja, míg rá nem találtak egy régi levélre, ami bebizonyította, hogy Peter Coyon volt az. 2016-ban anyja kilétére is sikerült fényt deríteni egy családtörténeti detektívnek köszönhetően.