Brooke Shields egy apró bikiniben mutatta meg még mindig tökéletes testét: fotó

bikini body fotó Brooke Shields bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába 52 éves a Kéklagúna sztárja, még mindig észvesztően szexi: bikinis fotója a bizonyíték.

Égigérő combajit napoztatta Brooke Shields, aki nagy valószínűséggel nyaralását tölti egy egzotikus, fehér homokos helyen.

Elképesztő formában van az 52 éves színésznő.

I learned my lesson last year... #SPF50

Brooke Shields (@brookeshields) által megosztott bejegyzés,

A tavasz legizgalmasabb szemhéjpúder-palettái: imádni fogod őket!http://www.life.hu/trend/20180326-a-tavasz-legizgalmasabb-szemhejpuderpalettai.htmlNem csoda, hogy oly népszerűek a szemhéjpúder-paletták, hisz egy palettából el lehet készíteni a nappali és az alkalmi sminkünket is, sőt egy színesebbel a partisminket is. Emeld ki a tekintetedet egyéniségedhez illően a természetes, a rózsás, a színpompás és a csillogó textúrákkal. Szemrevaló újdonságok következnek! TrendOrigoSzexi szerelésben pózol Baukó Évahttp://www.life.hu/trend/20180330-szexi-szerelesben-pozol-bauko-eva-vv-eva.htmlBaukó Éva időről időre merész fotókat oszt meg magáról. A legutóbb is így tett, a férfi követői nagy boldogságára. TrendNehezen fogadta el testét Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20180330-nehezen-fogadta-el-testet-zimany-linda-modell.htmlGondolnád, hogy még Zimány Linda sincs megelégedve a testével? Állítja, ez így van, de megpróbálja a legtöbbet kihozni adottságaiból.TrendOrigoDemi Lovato megmutatta formás kebleithttp://www.life.hu/trend/20180329-demi-lovato-megmutatta-formas-kebleit.htmlDemi Lovato igencsak szexi fotót posztolt közösségi oldalára, ugyanis addig húzta fel a felsőjét, hogy kivillantak alóla szexi mellei. Trend--Öngyilkosságra buzdító pólót dobtak piacra (18+)http://www.life.hu/trend/20180329-ongyilkossagra-buzdito-polot-dobtak-piacra-hate-couture.htmlSorozatgyilkosok fotói, középkori kínzóeszközök rajzai és öngyilkosságra buzdító feliratok díszítik az egyik népszerű divatmárka ruháit, kiegészítőit. TrendOrigoDobó Kata szexi fehérneműben mutatta meg csodás alakját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180329-dobo-kata-szexi-fehernemuben-mutatta-meg-csodas-alakjat-foto.htmlCsábítani akart Dobó Kata a Csak színház és más semmi című sorozatban, ezért egy szexi fehérneműben várta az öltözőjében, hogy a csábítás tárgya belépjen ajtaján. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.