ipari stílus design otthon belsőépítészet gyerekbarát álomotthon lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha el kellene képzelnünk egy gyerekbarát lakásstílust, az utolsók közt jutna eszünkbe az ipari design. Erre ugyanis könnyen rásütik a rideg jelzőt, ami a fém jelentős szerepének és a szürke árnyalatainak is köszönhető. Mi azonban találtunk egy fantasztikus otthont, ami remekül hozza az ipari stílust, de mellette igazi gyermek kuckó is egyben.

Az ipari hangulat erős, kemény és igen felnőttes. A látható vezetékek nem tűnnek elsőre bababiztosnak, de a modernkori belsőépítészet nem ismer lehetetlent. A Kây Architecture JSC tervezte lakásban olyan egyszerű megoldásokat találunk, melyek lehetővé teszik, hogy a szülők, gyerekek és még a nagyszülők is a saját igényeikhez mérten élvezhessék az otthon kényelmét.

Forrás: kientruckay.com

A nappali egyszerre elegáns tér és egy remek gyerekparadicsom. Úgy lett kialakítva, hogy az alapterület közel felét a család legfiatalabb tagja birtokolhassa. Ám, akkor sem történik semmi baj, ha az apró lábak elhagyják a számukra kijelölt területet. Az ipari design alaprészét képező látható zsinórok, foglalatok és egyéb, elsőre veszélyesnek tűnő elektromos dolgok mind a mennyezet területére korlátozódnak; láthatóak, de egy gyermek számára elérhetetlenek.

Forrás: kientruckay.com

A berendezést úgy választották ki, hogy megfeleljen az ipari elegáns stílusnak. Korábban már írtunk az ipari és a rusztikus stílus keveredéséről. Annak ellenére, hogy ebben a lakásban is megjelenik a fa és a bőr, ez még mindig színtiszta ipari design.

Forrás: kientruckay.com

A nappaliból kilépve egyből a konyhában találjuk magunkat. Ez az elrendezés lehetővé teszi a felnőttek számára, hogy a főhelyiségek bármelyikéből szemmel tarthassák a gyerekeket.

Forrás: kientruckay.com

A nagyszülők hálószobája saját erkéllyel rendelkezik, amely lehetővé teszi számukra, hogy privát terük lehessen anélkül, hogy elhagynák a szobájukat.

Forrás: kientruckay.com

A szülők hálószobája teljesen más jellegű. A padlószintű ágy és a minimalista berendezés fiatalos érzetet kelt. Sőt, a falon a padló burkolata fut végig, ami szintén egyfajta konvencióktól való elszakadás jelképe.

Forrás: kientruckay.com

A gyermekszobában egy teljes falat beborító, színes kép látható, mely vidámmá teszi az egyébként letisztult berendezésű helyiséget.

Forrás: kientruckay.com

Az egyik fürdőszoba közvetlenül a nappaliból érhető el. Ez is a gyermekek kényelmét szolgálja. A másik fürdő a szülői hálóból nyílik, de ez a gyermekek számára is egyaránt elérhető.

Forrás: kientruckay.com

Lenyűgöző otthon, mely mindenki igényét kielégíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.