Majka kiborult Disneylandben: videó

Fotó: Mudra László - Origo -
sor hossza pénz idő Majka Disneyland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és családja Disneylandben szórakoznak éppen, vagyis csak próbálnak. Hiába ugyanis a drága belépő, alig tudnak használni valamit. Rossz tapasztalatairól Facebook-oldalán számolt be a zenész.

Majka családjával és barátokkal utazott el Disneylandbe, természetesen azért, hogy a gyerekek szórakozzanak, de sajnos nem túl örömteli a drága túra. Alig van ugyanis olyan játék, amit használhatnak, mivel borzasztóan sokan állnak sorban. A rapper Facebook-oldalán osztotta meg tapasztalatait.

Majka kiborult Fotó: Mudra László - Origo
245 nap alatt lehet körbeutazni a Földet az elképesztő luxushajónhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180508-245-nap-alatt-lehet-korbeutazni-a-foldet-az-elkepeszto-luxushajon.htmlNyolc étterem, élő zene, medence és mérhetetlen luxus várja azokat, akik a jövő augusztusban első útjára induló Viking Starra vesznek jegyet. A legolcsóbb kabin is több mint 23 millió forintot kóstál. Utazás--Zimány Linda végre eljutott Marokkóbahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180506-zimany-linda-vegre-eljutott-marokkoba-marrakesh.htmlZimány Linda végre eljutott Marokkóba. Régi álma vált ezzel valóra. Utazás--Baukó Éva Horvátországban napozik: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180504-bauko-eva-horvatorszagban-napozik-foto.htmlBaukó Éva elutazott, hogy kipihenje az elmúlt hetek fáradalmait, de gondolt a követőire: megmutatta, hogyan napozik szexi bikiniben UtazásOrigoBalin pihen Tücsi, a medence partjáról osztott meg fotókathttp://www.life.hu/lifeutazas/20180504-balin-pihen-tucsi-a-medence-partjarol-osztott-meg-fotokat.htmlÚgy tűnik Tücsi megunta a városi forgatagot és pihenni indult. Baliról posztolt fotót. UtazásOrigoBrigita Jagelaviciute szexi légiutas-kísérő képeit imádja az internethttp://www.life.hu/lifeutazas/20180503-brigita-jagelaviciute-szexi-legiutaskisero-kepeit-imadja-az-internet.htmlAz Emirates légitársaságnál dolgozik légiutas-kísérőként Brigita Jagelaviciute. Dubajban él, már 74 országban járt, utazásain készült képeivel pedig elárasztja az Instagramot. Több mint 67 ezer követője ámul gyönyörű fotóin. Utazás--Istenes Bence gyönyörű helyen forgatja az RTL Klub sikersorozatát, a Survivort: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180501-istenes-bence-gyonyoru-helyen-forgatja-az-rtl-klub-sikersorozatat-a-survivort-video.htmlIstenes Bence néhány nappal ezelőtt vett könnyes búcsút kisfiától, és várnadós feleségétől, Csobot Adéltól, ugyanis a Fülöp-szigetere utazott a Survivor forgatására. UtazásFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.