245 nap alatt lehet körbeutazni a Földet az elképesztő luxushajón

medence luxus milliók hajó luxushajó Föld
Nyolc étterem, élő zene, medence és mérhetetlen luxus várja azokat, akik a jövő augusztusban első útjára induló Viking Starra vesznek jegyet. A legolcsóbb kabin is több mint 23 millió forintot kóstál. 

A Fox News cikke szerint jövő augusztusban indul első útjára a 227 méter hosszú luxushajó, a Viking Star. A hajó az angliai Greenwich-ből indul, és ide is tér vissza a következő év májusában. A 245 napos út során 59 ország 113 kikötőjét érintik.

Nyolc étterem, több medence és egy minden igényt kielégítő spa is fogadja a vendégeket. De a nagy kérdés természetesen az, hogy mennyibe kerül, hogyha valaki 245 nap szabadságra szeretne menni. A tökéletes kényelmet meg kell fizetni, a legolcsóbb kabin is több mint 23 millió forintba kerül, a legdrágább pedig 68 millióba.

Utóbbit egyébként már valaki le is foglalta. Az út érinti a világ legnagyobb városait, de ha nem akarunk leszállni a hajóról, akkor is el tudjuk tölteni az időt.

Zimány Linda végre eljutott Marokkóbahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180506-zimany-linda-vegre-eljutott-marokkoba-marrakesh.htmlZimány Linda végre eljutott Marokkóba. Régi álma vált ezzel valóra. Utazás--Baukó Éva Horvátországban napozik: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180504-bauko-eva-horvatorszagban-napozik-foto.htmlBaukó Éva elutazott, hogy kipihenje az elmúlt hetek fáradalmait, de gondolt a követőire: megmutatta, hogyan napozik szexi bikiniben UtazásOrigoBalin pihen Tücsi, a medence partjáról osztott meg fotókathttp://www.life.hu/lifeutazas/20180504-balin-pihen-tucsi-a-medence-partjarol-osztott-meg-fotokat.htmlÚgy tűnik Tücsi megunta a városi forgatagot és pihenni indult. Baliról posztolt fotót. UtazásOrigoBrigita Jagelaviciute szexi légiutas-kísérő képeit imádja az internethttp://www.life.hu/lifeutazas/20180503-brigita-jagelaviciute-szexi-legiutaskisero-kepeit-imadja-az-internet.htmlAz Emirates légitársaságnál dolgozik légiutas-kísérőként Brigita Jagelaviciute. Dubajban él, már 74 országban járt, utazásain készült képeivel pedig elárasztja az Instagramot. Több mint 67 ezer követője ámul gyönyörű fotóin. Utazás--Istenes Bence gyönyörű helyen forgatja az RTL Klub sikersorozatát, a Survivort: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180501-istenes-bence-gyonyoru-helyen-forgatja-az-rtl-klub-sikersorozatat-a-survivort-video.htmlIstenes Bence néhány nappal ezelőtt vett könnyes búcsút kisfiától, és várnadós feleségétől, Csobot Adéltól, ugyanis a Fülöp-szigetere utazott a Survivor forgatására. UtazásFotó: Adrián Zoltán - Origo6 lenyűgöző magyarországi épület, amit látnod kellhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180426-6-lenyugozo-magyarorszagi-epulet-amit-latnod-kell-budapest-videk.htmlA négynapos hosszú hétvégén érdemes kimozdulni a megszokott életterünkből. Nem kell feltétlenül múzeumról múzeumra járni, a szép idő lehetőséget teremt a nagy sétákra is, melyeket csodás épületekkel megfűszerezve igazán tartalmassá tehetsz. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.