Montenegróban romantikázott Rubint Réka és Schobert Norbi: fotó

fotó Rubint Réka Montenegro romantika Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbiék Montenegróban töltik a hosszú hétvégét, Réka onnan posztolt romantikus fotót: ennyire szeretik egymást Norbival.

Rubint Réka és Schobert Norbi 16 év házasság után is odavannak egymásért, és ezt nem is titkolják. Szerelmükről gyakran tesznek fel fotókat a közösségi oldalakra, Réka nemrég azt mutatta meg, hogyan romantikáznak férjével Montenegróban. Nagyon szeretik egymást.

Istenes Bence a magas páratartalomtól szenved a Fülöp-szigetekenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180518-istenes-bence-a-magas-paratartalomtol-szenved-a-fulop-szigeteken.htmlIstenes Bence közel másfél hónapig a Fülöp-szigeteken forgatja a Survivor legújabb évadát, és most elárulta, hogyan érzi magát odakint. Utazás--Egy elszigetelt és romantikus nyaraló, privát partszakasszalhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180512-egy-elszigetelt-kis-angol-nyaralo-privat-partszakasszal.htmlEgy önellátó apró nyaraló, mely tökéletes elvonulást biztosít a civilizált világból. A nyüzsgés, a magamutogatás és a folyton tenni akarás köréből nagyon nehéz elvonulni és megpihenni. Erre ad kiváló lehetőséget ez a kis ház. Utazás--Thaiföld lett a világ legveszélyesebb nyaralóhelyehttp://www.life.hu/lifeutazas/20180513-thaifold-lett-a-vilag-legveszelyesebb-nyaralohelye-felmeres.htmlElkészült a világ legveszélyesebb nyaralóhelyeinek listája. A Top 5-be több olyan ország is bekerült, amin sokan meglepődtek. UtazásOrigoFriss felmérés: Budapest a világ második legszebb városahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180511-friss-felmeres-budapest-a-vilag-masodik-legszebb-varosa.htmlAz M1 Híradója számolt be arról, hogy egy friss felmérés szerint Budapest a világ második legszebb városa.Utazás--Majka kiborult Disneylandben: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180510-majka-kiborult-disneylandben-video.htmlMajka és családja Disneylandben szórakoznak éppen, vagyis csak próbálnak. Hiába ugyanis a drága belépő, alig tudnak használni valamit. Rossz tapasztalatairól Facebook-oldalán számolt be a zenész. Utazás--245 nap alatt lehet körbeutazni a Földet az elképesztő luxushajónhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180508-245-nap-alatt-lehet-korbeutazni-a-foldet-az-elkepeszto-luxushajon.htmlNyolc étterem, élő zene, medence és mérhetetlen luxus várja azokat, akik a jövő augusztusban első útjára induló Viking Starra vesznek jegyet. A legolcsóbb kabin is több mint 23 millió forintot kóstál. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.