Katy Perry kritizálta Meghan Markle esküvői ruháját

Forrás: Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
esküvő Katy Perry Meghan Markle ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle letisztult ruháitól nem volt mindenki elragadtatva, például Katy Perry sem: szerinte Katalin szebb volt. 

Meghan Markle esküvői ruhájának egyszerűsége és letisztultsága sokakat meglepett, és sokak tetszését nem is nyerte el, pedig Meghan gyönyörű és természetes volt a sminkjével és a kócos kontyával együtt... Ez a megjelenés azonban sokakat nem győzött meg, ahogy Katy Perryt sem.

Katy Perrynek jobban tetszett Katalin ruhája Forrás: Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Katalin nyert! Sajnálom"

Nem tudok róla sokat, de amit láttam, vagy halottam - ha igaz, ha nem -, az mind csodálatos volt. Örülök a boldogságuknak"

Hercegi esküvő: az időtlen elegancia ihlette Meghan Markle menyasszonyi ruháját


A királyi család rajongói hónapok óta találgatják, milyen ruhában mondja ki Meghan Markle a boldogító igent. Most végre megérkeztek az első képek Harry herceg menyasszonyáról, és a tervező kilétére is fény derült. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Meghan Markle kócos kontya nem tetszett a kommentelőknek: a fodrásza elárulta, miért lett olyanhttp://www.life.hu/trend/20180521-meghan-markle-kocos-kontya-nem-tetszett-a-kommenteloknek-megszolalt-a-fodrasza.htmlMeghan Markle megjelenése nem nyerte el teljesen a közönség tetszését: a frizurája miatt kikezdték őt a kommentelők, de fodrásza most elárulta, miért lett kissé kócos a hercegné kontya.Trend--Harry herceg esküvője: Diana hercegnő unokahúga, Kitty Spencer gyönyörű volthttp://www.life.hu/trend/20180521-harry-herceg-eskuvoje-diana-hercegno-unokahuga-kitty-spencer-gyonyoru-volt.htmlA menyasszonynál, Meghan Markle-nél természetesen nem volt szebb a szombati királyi esküvőn, és a meghívottak is kitettek magukért. Volt azonban egy fiatal hölgy, aki tökéletes eleganciájával és különleges ruhájával kitűnt a többiek közül. Ő pedig nem más, mint Harry unokatestvére, Diana hercegnő unokahúga, Lady Kitty Spencer. Trend--Testhezálló rózsaszín ruhában feszít Gáspár Beahttp://www.life.hu/trend/20180520-testhezallo-rozsaszin-ruhaban-feszit-gaspar-bea-lefogyott.htmlGáspár Győző felesége rengeteget fogyott, így egyre merészebb az öltözködése is... TrendOrigoRikító sárga fürdőnadrágban pózol Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/trend/20180520-rikito-sarga-furdonadragban-pozol-berki-krisztian-montenegroban.htmlMontenegróban pihen Berki Krisztián és szerelme, Mazsi. A celeb folyamatosan posztol a nyaralásról, azt is megmutatta, milyen fürdőnadrágban élvezi a napfényt. TrendOrigoStella McCartney tervezte Meghan Markle második menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20180520-stella-mccartney-tervezte-meghan-markle-masodik-menyasszonyi-ruhajat.htmlMeghan Markle első menyasszonyi ruhájával kapcsolatban szinte semmilyen találgatás nem igazolódott be, habár akkor is csak egy dolgot tudtunk biztosan a ruháról: hogy kettő lesz belőle. Trend--Hercegi esküvő: a koszorúslányok ruháját is a Givenchy divatház terveztehttp://www.life.hu/trend/20180519-a-koszoruslanyok-ruhajat-is-a-givenchy-divathaz-tervezte.htmlAhogy Meghan Markle menyasszonyi ruháját, úgy a koszorúslányok ruhácskáját is a Givenchy divatház tervezte. Az apródok viseletét pedig a Blues and Royals fegyveres erők uniformisa ihelette, amiben Harry herceg kimondta a boldogító igent. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.