Lila ruhás nőként állt A Nagy Duett színpadára Liptai Claudia

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
A Nagy Duett Holdampf Linda Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A produkciókon kívül vasárnap esténként arra is kiváncsiak a nézők, hogy miben lép a színpadra Liptai Claudia. Holdampf Lilla, stylist szerint Clau az a műsorvezető, aki maximálisan tisztában van vele, hogy mi áll jól neki, tudja, hogy mit akar, és mit szeretne majd a képernyőn viszontlátni.

Ahogy írtunk róla, a Nagy Duett során a produkciókon és a zsűri értékelésén túl nagy érdeklődés követi Liptai Claudia ruháit is. Nincs olyan szett, ami mindenkinek tetszene: a vélemények minden vasárnap este megoszlanak. Az Origo Holdampf Linda stylisttal beszélgetett többek között arról, hogyan választják ki a csinos műsorvezető ruháit.

Nos, ezen a héten erre a lila ruhára esett a választás. Ha többet akarsz olvasni arról, hogyan dől el, mit visel az adott este Clau, ide kattints.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.