Így csinálnak az Insta-sztárok feszes popsit maguknak

blogger fitnesz közösségi oldal Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy népszerű Insta-sztár mutatta meg, hogy az ő teste sem tökéletes. Követői imádják őszinteségéért.

Louis egy népszerű Insta-sztár, aki rendszeresen posztol arról, hogyan edz nap mint nap és milyen egészséges ételeket fogyaszt. Már több mint 150 ezen követik és a többség az őszintesége miatt is imádja. Nem csak lapos hasáról tesz ki ugyanis fotókat, hanem azt is felfedte, valójában rajta is van narancsbőr és ő sem tökéletes.

Legutóbb például azt mutatta meg, hogyan varázsol cellulitiszes hátsójából feszes feneket. Fontos, hogy a lehető legjobb szögből fotózza magát, kissé pucsítson, de ne feszítsen be.

Igen, sokat edzem. Igen, egészségesen étkezem. Nem, nincs tökéletes testem. És tudod miért? Mert már rég nem arra törekszem" - írta a képhez.

« You cannot understand, you have a perfect body ». ⠀ ⠀ Yes, I workout. Yes, I eat healthy. No, I do not have a perfect body. And you know why ? Because I stopped looking for it. ⠀ ⠀ When I started working out, I had these crazy expectations on the body I hoped / wanted to get. Finally, I will get a thigh gap, a flat stomach, and no more cellulite !! Because that’s how a healthy body is perceived. Because people make you think is it not normal to have it. But you know what ? It is. Yes, I still store fat on my stomach. Yes, I still have cellulite. And yes, I am still « healthy ». Remember one thing : your body is NOT the enemy _______________________________________ « Toi, tu ne peux pas comprendre, tu as un corps parfait ». ⠀ ⠀ Oui, je fais du sport. Oui, je mange sain. Non, je n’ai pas un corps parfait. Et vous savez pourquoi ? Parce que j’ai arrêté de le rechercher. ⠀ ⠀ Quand j’ai commencé le sport, j’avais ces attentes incroyables sur le corps que je voulais / espérais avoir. A moi le thigh gap, le ventre plat, plus de cellulite !! Pourquoi ? Parce qu’on vous fait croire que c’est ça, un corps sain. Parce qu’on nous fait croire que ces choses là ne sont pas normales. Et vous savez quoi ? Elles le sont. Oui, je stocke toujours la graisse dans le ventre. Oui, j’ai toujours de la cellulite. Et oui, je suis quand même quelqu’un de « sain ». Rappelez-vous d’une chose : votre corps n’est PAS votre ennemi . . . #youareenough #selfacceptance #bodypositive #realitycheck #bbg #tbc #gfg #girlgains

Louise| Thinker & Maker (@mybetter_self) által megosztott bejegyzés,

Hollywoodi sztárok, akik a színészet előtt kiváló sportolók voltakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180523-hollywoodi-sztarokszineszek-akik-kivalo-sportolok-voltak.htmlSokszor hisszük, hogy az izmos, kisportolt színészek csupán a hírnév miatt kezdtek el edzeni. Ám ez gyakran téves következtetés. A sport szeretete ugyanis sok sztár esetében már jóval a színészi karrierjük előtt a vérükben volt. Sőt, sokan kis híján élsportolók lettek, amivel – látván a listát – sokat veszített volna a filmtörténelem. Ez Zsír!OrigoSingh Viki előtte-utána fotón mutatta meg, mennyit fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180529-singh-viki-elotte-utana-foton-mutatta-meg-mennyit-fogyott.htmlSingh Viki előtte-utána fotón mutatta meg, mennyit fogyott az elmúlt hónapokban. Ez Zsír!OrigoÍgy edz a világ legszexibb időjósa, Sol Perez: fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180529-igy-edz-a-vilag-legszexibb-idojosa-sol-perez-fotok.htmlSol Perez kétségtelenül a világ egyik legszexibb időjósa, rengeteget edz, formás fenekét férfiak ezrei imádják. Ez Zsír!OrigoA tudatos életmód híve Köböl Anita, a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180528-kobol-anita-hizekony-alkatnak-vallja-magat.htmlA belső szépség kisugárzik, a külső megejelenés pedig hatással van az önbizalmunkra - ezt vallja Köböl Anita is, aki mindig a harmóniát keresi az életben. A TV2 műsorvezetője az Ez Zsír! magazinban nyilatkozott életmódjáról. Ez Zsír!OrigoAdam Levine hatalmas bicepszet, felesége pedig szülés utáni alakot villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180528-adam-levine-hatalmas-bicepszet-felesege-pedig-szules-utani-alakot-villantott.htmlÚgy tűnik mindketten igyekszenek sportolni és egészségesen élni, hiszen Adam Levine hatalmas bicpszet villantott, felesége, Behati Prinsloo pedig megmutatta, milyen jó formában van a szülés után. Ez Zsír!--Recept hétvégére: kelkáposztaleveshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180525-recept-kelkaposzta-leves.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.