Zara Phillips Erzsébet királynő királyi család dédunoka dédnagymama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett II. Erzsébet királynő 7. dédunokája, hiszen Zara Phillips világra hozta második gyermekét, aki rekord súllyal született. 

Világra jött Zara Phillips és Mike Tindall második gyermeke. A kislány II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg hetedik dédunokája, Anna hercegnőnek pedig negyedik unokája.

A palota közleményben tette közzé az örömhírt, azt is elmondták, hogy a baba nevét majd később árulják el. A The Sun cikke szerint a kicsi rekordsúllyal, 4,2 kilogrammal született.

Megszületett Zara Phillips és Mike Tindall kisbabája Forrás: DPPI/Paul Greenwood
Smaltig Dalma megmutatta, milyen aranyosan alszik kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180620-smaltig-dalma-megmutattamilyen-aranyosan-alszik-kisfia.htmlNemrégiben hozta világra második gyermekét a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Smaltig Dalma. Most pedig azt is elárulta, milyen a kisfiú természete. CsaládOrigoMegszületett Eva Longoria első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180620-megszuletett-eva-longoria-elso-gyermeke-santiago-enique.htmlMegszületett Eva Longoria első gyermeke: a kisfiú a Santiago Enrique nevet kapta. Család--Elhunyt anyukájára emlékeztett Szulák Andrea: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180620-elhunyt-anyukajara-emlekeztett-szulak-andrea-foto.htmlSzulák Andrea édesanyja évekkel ezelőtt távozott az élők sorából, ám ezen a veszteségen sosem tudja magát teljesen túltenni a színésznő. A napokban egy fotóval emlékezett meg szeretett anyukájáról.Család--Erdei Zsolt és családja különválik a nyárra: Füredre költözik a családhttp://www.life.hu/csalad/20180620-erdei-zsolt-es-csaladja-kulonvalik-a-nyarra-furedre-koltozik-a-csalad.htmlKülön töltik a nyarat Erdei Zsolték: az ökölvívónak a fővárosban kell maradnia munkái miatt, családja azonban leköltözik a Balatonra. CsaládOrigoKonkoly Ági elárulta születendő gyermeke nemét: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180619-konkoly-agi-elarulta-szuletendo-gyermeke-nemet-video.htmlA várandós szépségkirálynő már tudja, születendő gyermeke nemét, és el is árulta! CsaládOrigoNémeth Kristóf és fia Harkányban töltötték az apák napjáthttp://www.life.hu/csalad/20180619-nemeth-kristof-es-fia-harkanyban-toltottek-az-apak-napjat.htmlA Fórum színház népszerű tulajdonosa, Németh Kristóf és fia igazi „férfias" hétvégét töltöttek a Harkányi Strandfürdőben, ahol még lövésztudományukat is próbára tették. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.