Weisz Fanni és édesanyja egy éve nem találkoztak egymással, Léránt Ágnes azt is a sajtóból tudta meg, hogy lányának esküvője lesz. Ugyan néha váltanak egy-egy üzenetet, egy teljes napot már 3 éve nem töltöttek el együtt. Ágnes könnyek között vallott lánya elzárkózásáról. 

Weisz Fanni és édesanyja nincsenek jó viszonyban: egy éve nem is találkoztak, három éve nem  töltöttek együtt egy napot. Csak üzenetekben kommunikálnak, de az esküvő hírét a sajtóból tudta meg a család, de meghívót nem kaptak. Léránt Emese Joshi Bharatnak vallott könnyek között az elzárkózás okairól. 

Weisz Fanni édesanyja könnyezve mesélt lányával való viszonyárólForrás: FEM3 Café

Fanni életében az új szerelem hozta el a változásokat, az esélyegyenlőségért vívott küzdelme is kezdett egy kicsit másodlagossá válni édesanyja szerint. A családjával megszakította a kapcsolatot, csak néha ír üzenetet. „Nem mondom, hogy megszakított minden kapcsolatot. Néha, ha a lelke úgy érzi, bejelentkezik, aztán eltűnik" – mondta Ágnes, aki 2015 év végén töltött utoljára el egy napot a lányával. „Nagyon nehéz, de én tudom, hogy ő vissza fog találni" - mondta még Weisz Fanni édesanyja.