Berki Krisztián és szerelme nemrég nyaralni voltak, és a gondtalan utazás valamint csomagolás érdekében Mazsi egy stylist segítségét kérte: ő válogatta össze a nyári szettjeit. 

Berki Krisztián és barátnője nemrég nyaralni voltak, de Mazsi nem akart sokat bajlódni a nyári ruháinak összeállításával, ezért inkább egy stylist segítségét kérte. Ahogy Instagram-oldalán fogalmazott, időt és pénzt is megspórolt ezzel, hiszen így nem kellett végigjárnia a különböző boltokat. 

Mazsi ruháit stylist segítségével választotta kiForrás: instagram.com/berkikrisztian/

"Szeretem, hogy mindent tud már, hogy mi az ízlésem, milyen mintákat szeretek. És mint minden, ez is ízlések és pofonok. Valakinek tetszik, valakinek nem, megelőzve a kedves kommenteket Én és a szerelmem @berkikrisztian maximálisan elégedettek vagyunk" - írta Mazsi Instagram-oldalán. Persze nem minden kommentelő értette, miért volt szükség egy stylist segíségére. "Én sem értem igazán ehhez minek kellett stylist. Nem annyira bonyolult szettek azért, hogy ezeket egy valamelyest a divatban tájékozott és saját magát ismerő nő ne tudná kitalálni. Sorry, not sorry" - írta egy hozzászóló.