Szinte minden hétre jut egy divathír, ami arról számol be, hogy újabb trend tért vissza a 90-es évekből. Legutóbb a biciklis nadrágokról írtunk, most pedig a neon színek vannak porondon. 

  • Már nyár elején is feltűnt egy-egy darab, aztán augusztusra egyre több sztár viselt neont. Kifejezetten emlékezetes maradt Blake Lively neonzöld szerelése. A nadrágkosztümöt ugyanolyan színű felsőrésszel kombinálta a teljes hatásért.
Blake LivelyForrás: NORTHFOTO
  • Hasonló zöld színt viselt a híres divatblogger, Chiara Ferragni néhány nappal ezelőtt.
Chiara FerragniForrás: Instagram/chiaraferragni
  • A zöld és a sárga határán vibrált Sarah Paulson ruhája az Ocean's 8 premierjén New Yorkban. A szemünk is belekáprázott.
Sarah PaulsonForrás: Getty Images/Taylor Hill
  • Két visszatérő trendet ötvözött Rita Ora, amikor ezt az ocelot neon overallt viselte. Hiába ő Rita Ora, a látvány elképesztően közönséges volt. Ez már túl sok a jóból.
Rita OraForrás: NORTHFOTO
  • A sárgából sincs hiány, Bella Hadid szintén nadrágkosztümben viselte a Dior eseményén.
Bella HadidForrás: Getty Images/Pascal Le Segretain
  • Kylie Jenner narancs szerelése beleégett a retinánkba. Komplett volt az élmény: cipőtől a táskán át a ruháig vibrált a neon.
Kylie JennerForrás: Instagram/kyliejenner
  • Naná, hogy Kim Kardashian sem maradt ki a jóból. Habár ő is viselt neonzöldet, mégis pink szerelései maradtak a legemlékezetesebbek augusztusból.
Kim KardashianForrás: NORTHFOTO

 

Kim KardashianForrás: NORTHFOTO

A fast fashion márkák kínálataiból úgy tűnik, hogy a trend szerelmesei az őszi szezonban is kiélhetik magukat. Íme, néhány izgalmas darab!

1. H&M 9990 Ft  2. H&M 17.990 Ft  3. Asos 16.99 Euro  4. fashiondays.hu - Q_Q 6999 Ft  5. H&M 3990 Ft 6. fashiondays.hu - CONDUR by alexandru 54.999 Ft  7. fashiondays.hu - Birkenstock 9699 FtForrás: Life.hu
Retró cuccok: így tértek vissza a 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai

A legújabb street style trendeket látva tényleg azt mondhatjuk, hogy nincs új a nap alatt. A 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai manapság minden szezonban beköszönnek a ruhatárunkba. Mutatjuk is azokat a darabokat, amelyek idén tértek vissza újabb hódításukra.