lelkiismeret-furdalás halál fia apa Ádám Tamás Nagy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ádám Tamás mindössze 66 évesen távozott az élők sorából, fiát, Nagy Ádámot lelkifurdalás gyötri halála miatt. 

Otthonában találták meg holtan Ádám Tamás színészt, azt viszont nem tudni pontosan, hogy mi okozta halálát. Sajtóértesülések szerint gyógyszermérgezés következtében hunyt el, de ezt az információt egyelőre senki nem erősítette meg. A Família Kft. egykori Szép Károlyától már el is búcsúztak a barátok és a családtagok, egy színházban elevenítették fel a szép emlékeiket. Fia, Nagy Ádám még nem tudta elfogadni édesapja halálát, és ez valószínűleg sokáig így lesz.

Ádám Tamás fiát lelkifurdalás gyötri Forrás: MTI/Kallos Bea

Nincs a napnak olyan perce, amikor ne gondolnék rá, ne jutnának eszembe a vele kapcsolatos élményeim" – mondta a Best Magazinnak a Roy és Ádám zenésze. Nem győzte dicsérni édesapját, aki becsületes, igazságos és nagyon jó ember volt.

amiatt viszont gyötör a lelkifurdalás, vajon miben hibáztunk, hogy ez a vég jutott neki. Talán többet kellett volna közelednem hozzá

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.