Madonna és exférje, Guy Ritchie egykori londoni lakása bárki számára elérhető és kibérelhető, feltéve, ha meg tudjuk fizetni a lenyűgöző ingatlan árát. 

1999 és 2003 között élt ebben a londoni lakásban Madonna és exférje, a filmrendező Guy Ritchie. A Dél-Kensingtonban lévő ingatlan a Kensington High Streethez és a Hyde Parkhoz is közel van. A György-korabeli házat igazi brit báj jellemzi, valószínűleg mindenki ilyen lakásban szeretne megszállni, ha az angol fővárosban tölt egy kis időt. 

Guy Ritchie Layer Cake című 2004-es filmjéhez itt is forgattak jeleneteketForrás: homeaway.ca

A lakásban egy rendkívül világos amerikai konyhás nappali van, két hálószoba és két fürdőszoba. Mindez természetesen jókora belmagassággal, ahogy egy ilyen londoni lakástól elvárható. Az ingatlanban zongora és könyvtárszoba is van, de a karakteres stílusjegyekből sincs hiány, mint például a kézzel készült szőnyegek. A csodálatos lakás valószínűleg egyébként Madonna legolcsóbb ingatlanja volt, hiszen az igazi luxuselemek, mint a gardrób vagy a tetőtéri medence, hiányoznak. 

A lakás plusz érdekessége, hogy Guy Ritchie Layer Cake című 2004-es filmjéhez itt is forgattak jeleneteket. Az elegáns belső tereket így ebből a filmből is lecsekkolhatod. A lakás most szabadon lefoglalható, kivehető, nagyjából 350 ezer forintot kérnek egy éjszakáért.

Kattints a képre, és nézd meg a galériát:

Forrás: homeaway.ca