Meghan hercegné testvére, Tyler Dooley hiányolja a nővérét

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
királyi család Tyler Dooley Meghan hercegné család viszály Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem mentes a botrányoktól Meghan hercegné családja. Most testvére, Tyler Dooley tálalt ki. Azt mondja: nagyon hiányzik neki a nővére, amióta a királyi család tagja, egyáltalán nem tudnak vele kapcsolatba lépni. 

Rengeteg botrány alakult ki Harry herceg felesége, Meghan hercegné családja körül. Apja, Thomas Markle lesifotósokkal szövetkezett, Samantha Markle pedig botránykönyvet készült írni a hercegnéről.

Most fiútestvére, Taylor Dooley mondta el a The Royal World című műsorban, hogy amióta testvére a királyi család tagja, egyáltalán nem tudnak vele kapcsolatba lépni - írja a The Sun.

Meghan hercegné vajon tud a családjával kapcsolatos hírekről? Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

"Hasonló korúak vagyunk, szóval ő jelentett mindent nekem és a bátyámnak" - mondta a fiú.

"Az utóbbi évek nagyon durvák voltak számunkra" - tette hozzá. Azt természetesen nem lehet tudni, mennyi ezeknek az állításoknak az igazságtartalma, hiszen a család újra és újra próbálta saját magukat napirenden tartani a médiában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.