2018-ban sem maradtunk rosszul sminkelt sztárok nélkül. Most megmutatjuk a top 5 sminkbakit a vörös szőnyegről. 

  • Lana Del Rey - Grammy

Az énekesnő a Grammy-díj-átadón mutatta be, hogyan ne húzzunk tusvonalat. Ez a méretes, majdnem halántékig vitt cicás vonal igencsak rossz választás volt Lanától. 

Lana Del ReyForrás: Getty Images/Dimitrios Kambouris
  • Emma Stone - Golden Globe

Az egyébként bájos színésznő sminkje nagyon rosszul sikerült a Golden Globe-on. Az árnyalatok nem jól lettek megválasztva, sem a lila rúzs nem passzolt Emma Stone színeihez, sem a jeges kék szemfestés, ami ráadásul kifejezetten felpüffedt hatást keltett a szemén. Még szerencse, hogy aztán az Oscaron javítani tudott a színésznő. 

Emma StoneForrás: Getty Images
  • Kendall Jenner - Golden Globe

A fiatal modell durva bakit vétett: az alapozója színe több árnyalattal sötétebb volt, mint saját bőrtónusa, a mélyen kivágott ruha miatt pedig rögtön feltűnt a melléfogás, ráadásul a bőrhibái is látványosak maradtak az alapozás ellenére.

Kendall JennerForrás: Getty Images
  • Jennifer Lopez - World of Dance

JLo az NBC csatorna közkedvelt műsorának, a World of Dance-nek műsorvezetőjeként jelent meg ezzel a durván narancssárga sminkkel. A látványos kontúrozás mellett a bronzosítás (vagy inkább narancssárgásítás) is rendkívül sok volt, a hab a tortán pedig a narancs rúzs. Egyszerűen borzalmas volt az összhatás.

Jennifer LopezForrás: Gertty Images/2018 FilmMagic/Michael Tran
  • Amber Heard - Aquaman premier

Ennyire durván túltolt kontúrozást ritkán látunk. Kár volt érte, mert Amber Heard ruhája is csodás volt, de a szemsminkjét is nagyon jól eltalálták. A kontúrozással azonban mégis borult az összhatás.

Amber HeardForrás: Getty Images/FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin
A legdurvább sminkbakik, amiket 25 felett tilos elkövetni

Tinikorban belefér még a rosszul meghúzott tusvonal, vagy a kicserepesedett ajak a rúzs alatt, hiszen ez éppen a kísérletezés, a tanulás időszaka. 25 felett azonban bizonyos sminkbakikat elkövetni már nagyon ciki. Most eláruljuk, melyek azok!