Golden Globe 2018 smink vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán izgalmas volt az idei Golden Globe-gála, a legtöbb színésznőnek határozottan jót tett a Black Code, így ugyanis jobban fókuszba került az arc és a smink. Nézzük meg közelebbről, kik azok akik túltolták és kik azok, akik kiragyogtak a vörös szőnyegről!

Akik nagyot hibáztak:

  • Dove Cameron:

Minden tekintetben izgalmas volt a megjelenése, de a legszembetűnőbb mégis az volt, hogy távol ülő szemeit előnytelenül festette ki. Előnyösebb lett volna, ha a belső szemzughoz kerül az árnyék és nem a szem külső sarkához. Akkor talán optimálisabb lett volna a szem távolsága. A másik hiba, hogy érzékien telt ajka felemásra sikerült.

Dove Cameron Forrás: Getty Images
  • Debra Messing:

Az amúgy is karakteres arcát lágyítani kellett volna és nem mindent túltolni, mert így kicsit boszorkányosra sikerült a belépője. A túlrajzolt kemény szemöldöke, a túlfestett szem és a túlméretezett műszempilla együtt még veszélyesebbé tette. A bronzosítója elcsúszott, ajkát egy-két árnyalattal sötétebbre festhette volna, mert így nagyon észrevehetővé vált a túlrajzolás. Szóval van mit javítani.

Debra Messing Forrás: Getty Images
  • Emma Stone:

Ha még szőke lenne, akkor szuper lett volna, de új hajszínéhez nagyon benézte ezeket a jeges árnyalatokat. Szeme felpüffedtnek hat és a levendula lila ajakrúzs csak rontott az összhatáson. Hajszínváltáskor soha nem szabad elfelejteni, hogy tónusában harmonizáló árnyalatok lesznek a legelőnyösebbek.

Emma Stone Forrás: Getty Images
  • Kendall Jenner:

Az igazi kakukktojás: az mellékes, hogy mit keresett ott, de, hogy ráadásul nézett ki? Mély dekoltázsoknál alap, hogy egyezzen a fedetlen bőr színe az arc színével. A kisasszony elkövette a legnagyobb szarvashibát, az alapozó színe jóval sötétebb lett, szemöldöke túl kemény, a frissen feltöltött ajkát egy barackos árnyalatú ajakrúzzsal kompenzálta, hátha nem vesszük észre. Túl sok lett!

Kendall Jenner Forrás: Getty Images
  • Mariah Carey:

Az énekesnő szintén az alapozó áldozata lett. Talán azt hitte, hogy a kamera csak az arcát veszi, így nem fog feltűnni, hogy mekkora a színkülönbség az arca és a dekoltázsa között.

Mariah Carey Forrás: Getty Images

Akik fantasztikusan néztek ki:

  • Penelope Cruz:

Nagyon egyben volt, érzéki és titokzatos: természetes üde alapozás, finoman élénkített orcák. Szemfestése pont annyi, amennyitől izgalmas és kifürkészhetetlen hatást ért el. Egy kis fahéj, egy csipetnyi feketével. Ajka üdeségét a hamvas rózsa árnyalat koronázta meg.

Penelope Cruz Forrás: Getty Images
  • Margot Robbie:

Nagyon érzékire sikerült a megjelenése. A ma trendi és üde fényes alapozását a draping technikával kombinálta, amitől ragyogóan izgalmas lett a karaktere. Szemöldökének természetes hangsúlyozása csak még jobban kiemelte frissességét. Érzéki, dús ajkán nagyon kellemesen mutatott a málnás piros ajakrúzs.

Margot Robbie Forrás: Getty Images
  • Rachel Brosnahan:

Egy igazi tavaszi szellő. Annyira üde színfoltja volt az estélynek, hogy élmény volt látni. Tökéletes, észrevétlen alapozás, finoman élénkített szemöldök, egy kis bézs szemhéjpúder a szemhéjon, vékony tusvonallal és természetes hatású pillákkal. Élmény volt nézni. Egészségtől ragyogó barackos orcáit csak fokozta a friss barack árnyalatú ajakrúzs.

Rachel Brosnahan Forrás: Getty Images
  • Claire Foy:

Az időtlen klasszikus. Arányaiban is kiragyogott. Mindenből pont annyi volt rajta, amennyitől felragyogott a karaktere. Egységes alapozás, finoman hangsúlyozott szemöldök, természetes pillák, fehér vízvonal kiemelés, amitől még frissebb, nyitottabb lett a tekintete és a részegítően szenvedélyes ajakrúzs. Kétségtelen, hogy a legszebb ajakrúzst ő viselte a gálán.

Claire Foy Forrás: Getty Images
  • Angelina Jolie:

A modern 60-as éveket idézte fenséges megjelenése. Alapozása tökélete, szemöldöke hibátlak, a törtfehér szemhéjpúder és a precíz tusvonal pedig gyönyörűen kiemelte a tekintetét. Érzéki, telt ajkán a fényes, természetes hatású szájfény csak feldobta érzékiségét.

Angelina Jolie Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.