Szívesen laknál egy csodás, panorámás luxusingatlanban II. Erzsébet szomszédságában? Potom 8 millió forintért most meg is teheted. 

Tudtad, hogy 2015-ben II. Erzsébet luxuslakást vásárolt New Yorkban? A brit királynő 2 milliárd 140 millió forintnak megfelelő összeget költött az apartmanra, amit egyébként az a Lord Norman Foster tervezett, akit a királynő 25 évvel ezelőtt lovaggá ütött. A közel 300 négyzetméteres manhattani lakásban három háló, négy fürdő és egy tágas étkezős nappali van. A panoráma is fenséges, igazi New Yorki-i kilátással.

Az 50 United Nations Plaza nevű épületben található egy kiadó lakás, ahol II. Erzsébet brit királynőnek is van egy apartmanjaForrás: 50unp.com

Ugyanebben az épületben, ami egyébként az 50 United Nations Plaza névre hallgat, most kiadó egy lakás. Az épület maga 44 emeletes és 87 apartmanból áll, közöttük szabadtéri úszómedencés luxusingatlan is található, amit korábban közel 20 milliárd forintnak megfelelő összegért árultak az ingatlanpiacon. 

A kiadó Residence 17B elhelyezkedése nem is akármilyen, közvetlenül a királynő lakása alatt van. Az apartmanban 3 hálószoba, 3 fürdőszoba, egy külön női mosdó, egy teljesen felszerelt séfkonyha, étkező és nappali található. Az ablakok a plafontól a mennyezetig érnek. A kilátás az East River tengerszorosra néz. Az ára pedig havonta 30 ezer dollár, azaz nagyjából 8 millió forint.

Kattints a képre a galéria megnyitásához!

Forrás: Nest Seekers International

 

Ilyen ruhában találkoztak a sztárok II. Erzsébet királynővel

II. Erzsébet brit királynővel igazi megtiszteltetés találkozni. Ez a találkozó természetesen az udvari protokoll betartása szerint zajlik, ami nem minden esetben jelenti azt, hogy mentes az izgalmaktól. Most összegyűjtöttünk néhány emlékezetes eseményt, amikor a brit királynő világsztárokkal találkozott. A fotókért kattints ide!