Victoria Beckham vérből készült kréméről mondta el a szakértő, hogy valóban hatásos-e

bőr vér krém Dr. Házi Edina hatóanyag-szakértő Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fél világot sokkolta Victoria Beckham azzal, hogy saját vérének felhasználásával készíttetett magának arckrémet. Dr. Házi Edina hatóanyag-szakértő szerint azonban nem biztos, hogy megérte a szenvedés és a befektetett összeg. 

Saját véréből készíttetett magának hidratáló krémet Victoria Beckham. Ezzel nemcsak rajongóit, hanem a fél világot sokkolta. A Fem3 Café műsorában most dr. Házi Edina hatóanyag-szakértőt kérdezték meg arról, hogy az ilyen készítmények valóban jó hatással vannak-e a bőrre.

A szakértő szerint ez a Drakula-terápia felturbózott változata. „Ilyenkor a páciens vérét lecentrifugálják, a plazmát és a sejtes elemeket különválasztják, és az üledéket, ami képződik, egy kicsit felturbózzák vitaminokkal. Majd ezt követően az arcot tűs mezoterápiával felsértik, és ezt a masszát rákenik” – ismertette a Drakula-terápiát dr. Házi Edina.

Mint mondta, ez az eljárás egy elméleti feltevésen alapul, miszerint a sérülések helyein, ahol vérömleny keletkezik, a sejtépülés, sejtgyógyulási folyamatok beindulnak. A szakértő szerint ennek a terápiának nem sok eredménye van. A Victoria Beckham számára készült krém is ennek az eljárásnak egy még furcsább változata.

„Számomra hihetetlen, hogy bármilyen olyan hatása lenne, hogy magamra merném kenni” – mosolygott a szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.