A TV2 műsorvezetője, Ördög Nóra elmondta, időnként nagy kihívás megtalálni számára az egyensúlyt a család és a munka között, és ha az utóbbi kerül előtérbe, lelkiismeret-furdalás gyötri. Arról is beszélt, milyen hatással van Micire és Vencelre a hírnév. 

Nóra igyekszik úgy alakítani a dolgokat, hogy a gyerekeket ne befolyásolja az, hogy anyukájuk egy híres műsorvezető, édesapjuk, Nánási Pál pedig neves fotós. 

Forrás: Facebook/Ördög Nóra

„Szerintem büszkék, hogy az anyukájuk a tévében szerepel, de még kicsik ahhoz, hogy felfogják, ez mit jelent. Az óvodában már ők is tapasztalják, hogy a társaik és a szüleik közül sokan ismernek bennünket, de szerintem ez inkább az iskolában fog kiéleződni. Ők ezt kapták a puttonyukba, amit cipelniük kell, nekünk pedig az a feladatunk, hogy felkészítsük őket arra, ezt helyesen kezeljék. Mindenesetre igyekszünk úgy kinyitni számukra a világot, hogy felnőttként korlátok nélkül dönthessenek arról, itt szeretnének-e élni, vagy a világ egy olyan szegletében, ahol senki sem ismeri a szüleiket. Egyelőre azonban úgy látom, nincs terhükre ez a helyzet” – mondta a Lokálnak Ördög Nóra.