Szinte mindennap láthatjuk a várandós Meghan hercegnét valamilyen nyilvános eseményen. Mindig csodás ruhadarabokban tündököl. Most pedig az is kiderült, mennyit költhetett ruhákra, amióta várandós. 

A Love the Sales keresőmotorja szerint Meghan hercegné 478 ezer dollárt költhetett ruhákra, amióta várandós – írja a Parade.com. Ez átszámítva több mint 133 millió forintnak felel meg. Az elképesztő összeg a portál szerint a hétszerese annak, amelyet Katalin hercegné költött a várandóssága alatt. 

Meghan hercegné az Oscar de la Renta ruhában nem sokkal az után, hogy bejelentették: várandósForrás: Getty Images for Australian Geographic/2018 James D. Morgan/James D. Morgan

És valóban: Meghan hercegné gardróbja a várandósság alatt is bámulatos maradt. Olyan tervezők munkáit viselte, mint Stella McCartney. A legdrágább darab, amelyet ez alatt az idő alatt hordott, az egy Oscar de la Renta ruha volt, amelyet Sydneyben viselt. Tizenháromezer dollárba, azaz több mint 3 millió forintba kerülhetett. Több száz, lézerrel vágott madár sziluettje díszítette.

A legolcsóbb darab, amelyben lefotózták, egy 35 dolláros, azaz 10 ezer forintos ruha volt a H&M-től.