Gelencsér Tímea hajlékonyság gimnasztika tánc sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő hajlékonyságáról tett tanúbizonyságot Gelencsér Tímea.

Az Exatlon Hungary 3. helyezettje, a 2016-os Miss World Hungary győztese, Gelencsér Tímea megmutatta a rajongóinak egyik Fitness Woman-gyakorlatát. Akinek eddig kétségei voltak afelől, mennyire hajlékony és edzett a modell, az most a saját szemével is meggyőződhet róla.

Mutatjuk!

Erdélyi Mónika nagy fogyása: már új ruhákat kell venniehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190430-erdelyi-monika-nagy-fogyasa-mar-uj-ruhakat-kell-vennie.htmlErdélyi Mónika nagy életmódváltásba kezdett, ami meg is látszik rajta. Már a ruhatárát is le kell cserélnie. Ez Zsír!Origo120 kilóról fogyott le Adrienn: több mint 30 kilótól szabadult meg eddighttp://www.life.hu/ez-zsir/20190430-120-kilorol-fogyott-le-adrienn-tobb-mint-30-kilotol-szabadult-meg-eddig.htmlAdrienn 120 kilóról indult, mára már több mint 30 kilóval könnyebben éli az életét, és még nincs vége az átalakulásának. Ez Zsír!OrigoElképesztő kockahasat villantott Bogdányi Titanilla: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190430-elkepeszto-kockahasat-villantott-bogdanyi-titanilla.htmlBogdányi Titanilla büszkén mutatta meg kockás hasát. Ez Zsír!--65 kilót fogyott úgy, hogy havonta megszabadult egy rossz szokásátólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190429-peter-perez-eletmodvaltassal-fogyott-65-kilot.htmlAki manapság találkozik vele, talán el sem tudja képzelni, hogy egykor a túlsúlyosok táborát erősítette. 155 kiló volt a legmagasabb súlya, innen sikerült lépésről lépésre, kezdetben csak a rossz szokásait kiiktatva lefogyni. Ismerd meg Peter Perez történetét! Ez Zsír!OrigoA szakértő szerint csak az igazán nagy kánikulában tehetjük hűtőbe a csokoládéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190429-a-szakerto-szerint-csak-az-igazan-nagy-kanikulaban-tehetjuk-hutobe-a-csokoladet.htmlSokan a hűtőben tartják a csokoládét, hiszen könnyen megolvadhat. Ám a szakértő szerint ezt ne tegyük, hiszen a hideg nem hagyja, hogy igazán felszabaduljanak az ízek. Ez Zsír!OrigoNegatív kalóriatartalmú ételek – Mítosz vagy valóság?http://www.life.hu/ez-zsir/20190421-negativ-kaloriatartalmu-etelek-mitosz-vagy-valosag.htmlA fogyókúra során egészen biztosan találkoztál már olyan élelmiszerekkel, amelyekről azt állították, hogy a fogyasztásukkal – vagyis inkább emésztésükkel – több kalóriát égetsz el, mint amennyi bennük van. Lehetséges evéssel fogyni? Egy új tanulmány most kimondja az igazságot. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.