A filmvásznon, a vörös szőnyegen vagy épp a teniszpályán is láthatjuk a hírességeket, színészeket, sportolókat. Ám annál gyakrabban ismerhetjük meg őket úgy, ahogy csak gyerekeik látják őket: édesanykaént és édesapaként. Galériánkban most olyan ismert embereket gyűjtöttünk össze gyermekeikkel együtt, akik csak ritkán engednek bepillantást családi életükbe. 

Jennifer Garner, Serena Williams, Hilary Duff, Selma Blair, Ashton Kutcher és Bradley Cooper, Eva Longoria, Geri Halliwell, naomi Watts - mindannyian híresek, ám gyermekeik szemében ők is csak édesanyák és édesapák. Szinte mindegyikük csak kivételes alkalmakkor enged bepillantást családi életébe. 

Bradley Cooper ügyeletes szívtipróként szívmelengető látványt nyújt, ahogy gyermekét hintáztatja. Hilary Duff pedig igazán felszabadultnak tűnik, amikor gyermeke iskolájában vesz részt egy kötetlen programon. 

Selma Blairről egy tavaly fotót tettünk be galériánkba. A színésznő itt még felhőtlenül élvezhette csemetéje társaságát. A szklerózis multiplexszel küzdő színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy nagyon fél a bénulástól és, hogy nem tud majd olyan szerepet betölteni családjában, amilyet szeretne.

Ha kíváncsi vagy a híres szülőkről és gyermekeikről készül készült fotókra, a képre kattintva lapozd végig galériánkat!

Forrás: Northfoto