Selma Blair színésznő elmondta, mikor érezte először a szklerózis multiplex tüneteit

betegség tünet szklerózis multiplex Selma Blair bénulás rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször beszélt már betegségéről Selma Blair színésznő, aki szklerózis multiplexszel küzd. Most Instagram-oldalán elmondta, mikor érezte először, hogy valami nincs rendben az egészségével.

Már nem titok, hogy Selma Blair színésznő szklerózis multiplexszel küzd. Korábban arról is nyilatkozott, mennyire fél a bénulástól, most pedig közösségi oldalán azt is elmondta, mikor érezte először, hogy valami nincs rendben az egészségével.

Mint írta: Miamiban vacsorázott egy barátjával, csodálatos este volt. „Az asztal alatt a lábam halott volt. Nem tudtam felrázni, a jobb kezemmel pedig nem tudtam beletalálni a számba” – írta a színésznő, aki mellett ott aludt csendben kisfia azokban a pillanatokban.

A menstruáció a női élet része – Tudj meg mindent róla!http://www.life.hu/drlife/20190304-a-menstruacio-a-noi-elet-resze-tudj-meg-mindent-rola.htmlHa a nőiségről beszélünk, sokaknak a kecsesség, a finomság jut elsőként eszébe. Van azonban a női létnek egy sokkal földhözragadtabb, olykor kellemetlen, nehézkes része is, ez pedig a menstruáció. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyásszal a termékeny éveinket végigkísérő havi ciklusról beszélgettem. Dr. LifeOrigoThaiföldi nyaralásán lett rosszul Sas Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20190307-thaifoldi-nyaralasan-lett-rosszul-sas-jozsef-kint-kezelik.htmlThaiföldön pihent Sas József, amikor is rosszul lett, és kórházba vitték. A visszautat el kellett halasztania és úgy tudni, a biztonság kedvéért egy orvos is vele tart majd, ha arra kerül a sor. Dr. Life--Korábbi játékfüggőségéről vallott Koltai Róberthttp://www.life.hu/drlife/20190306-korabbi-jatekfuggosegerol-vallott-koltai-robert.htmlŐszintén vallott Koltai Róbert az életének arról az időszakáról, amikor játékfüggő volt. Dr. LifeOrigoDepressziójáról vallott Katalin hercegné testvére, James Middletonhttp://www.life.hu/drlife/20190306-depressziojarol-vallott-katalin-hercegne-testvere-james-middleton.htmlMeglepően őszinte vallomással állt elő Katalin hercegné öccse, James Middleton: elárulta, korábban depresszióval küzdött. Dr. Life--Évekkel ezelőtt rohammentő vitte kórházba Sütő Enikőt pánikrohama miatthttp://www.life.hu/drlife/20190306-evekkel-ezelott-rohammento-vitte-korhazba-suto-enikot-panikrohama-miatt.htmlSütő Enikő elárulta, korábban pánikbetegséggel küzdött, és a legelső rohamakor rohammentővel kellett őt kórházba szállítani. Dr. LifeOrigoVasvári Vivien megbetegedett: nőgyógyászati problémái vannak, és az is lehetséges, hogy cukorbeteghttp://www.life.hu/drlife/20190306-vasvari-vivien-megbetegedett-nogyogyaszati-problemai-vannak-es-az-is-lehetseges-hogy-cukorbeteg.htmlVasvári Vivien az Instagram-oldalán tudatta a követőivel a hírt: komoly betegségek alakultak ki nála az elmúlt időszakban. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.