étkezési zavar fogyás anorexia műkorcsolyázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anorexiájáról vallott Demi. A műkorcsolyázó lány 38 kilósra fogyott étkezési zavara miatt.

Szinte a halál torkából jött vissza a 20 esztendős Demi, aki nemrég elmesélte élete történetét. A lány régóta jégkorcsolyázott, és azért, hogy tartsa vékony testalkatát, éheztette magát. Először csak szigorú kalóriaszámlálást vezetett be, aztán áttért vegán életmódra, végül pedig szinte csak folyékony ételeket vett magához: reggelire egy csésze feketekávét, ebédre pedig zacskós levest.

Emellett folyamatosan stresszelt a versenyek miatt, és 38 kilósra fogyott. Minden energiáját elvesztette, depressziós lett, és az ágyból is alig tudott felkelni.

Demi 38 kilósra fogyott Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Demi Alexia/Mediadrumworld.Com / Demi Alexia

A főiskola befejezése után a szülei elvitték orvoshoz, hat hónapon át egy csövön keresztül táplálták. Ahogyan kezdett visszatérni az ereje, úgy jött vissza az életkedve is.

Már újra a régi, remek formában van. Úgy véli, új esélyt kapott az életre, amivel mindenképp élni szeretne.

Ma már kiegyensúlyozott életet él Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Demi Alexia/Mediadrumworld.Com / Demi Alexia
Így igyál alkoholt, ha diétázol: lehet egészségesen ishttp://www.life.hu/ez-zsir/20190523-igy-igyal-alkoholt-ha-dietazol-lehet-egeszsegesen-is.htmlDiéta mellett nem kifejezetten javasolt az alkoholfogyasztás, de ha nem tudsz lemondani róla, eláruljuk, hogyan lehet úgy fogyasztani, hogy ne tedd tönkre az eddig elért eredményedet. Ez Zsír!--Imádsz táncolni? Akkor égess vele zsírt!http://www.life.hu/ez-zsir/20190524-kardio-zsiregetes-tanccal.htmlTudtad, hogy a tánc a legjobb kalóriaégető sportok között van? Ráadásul a legélvezhetőbb mozgásformák egyike, így érdemes kipróbálnod. Ez Zsír!OrigoTyra Banks megmutatta dús idomait, imádja a kamera – videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190523-tyra-banks-megmutatta-dus-idomait-imadja-a-kamera-video.htmlNegyvenöt évesen is gyönyörű a világhírű modell, Tyra Banks. Megmutatta, hogy az idő előrehaladtával dúsabbak az idomai, mégis meg meri mutatni magát bikiniben. Ez Zsír!--Ezért rejtegeti a lábfejét Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190525-ezert-rejtegeti-a-labfejet-mihalik-eniko-modell.htmlA világhírű magyar modellnek, Mihalik Enikőnek tökéletes az alakja, és igézően szépek a vonásai. Mégis akad olyan testrésze, amellyel nem annyira elégedett. Ez Zsír!OrigoEltűnhetnek az üzletekből a ketreces tartásból származó tojásokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190522-eltunhetnek-az-uzletekbol-a-ketreces-tartasbol-szarmazo-tojasok.htmlNemzetközi áruházláncok jelentették be, hogy pár éven belül eltüntetik polcaikról a ketreces tartásból származó tojásokat. A szakértő szerint így drágulhat majd a termék. Ez Zsír!--Egy influencer megmutatta követőinek, mi a különbség a koplalás és egészséges étkezés közötthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190521-egy-influencer-megmutatta-kovetoinek-mi-a-kulonbseg-a-koplalas-es-egeszseges-etkezes-kozott.htmlEgy népszerű influencer videón mutatatta meg, miért nem éri megkoplalni a vékony alakért. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.