kockás has szülés után Majoros Hajnalka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka fürdőruhában mutatta meg izmos hasát.

Majoros Hajnalka két gyerek után is bombaformában van. Közösségi oldalára ezúttal egy olyan videót töltött fel, amelyen bikinit visel, épp fiával csúszdázik egy nagy matracon.

A felvétel utolsó másodpercein jól látszik, hogy hasa mennyire kidolgozott, szinte látszanak rajta a kockák.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

62 kilót fogyott, hogy megvehesse álmai menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190613-jane-otoole-62-kilot-fogyott-hogy-megvehesse-almai-menyasszonyi-ruhajat.htmlMary Jane O'Toole rossz étkezési szokásai és mozgásszegény életmódja miatt hízott meg. Sokáig nem volt hajlandó tudomásul venni a tényeket, pedig már az egészsége is egyre romlott. Végül a lánykérés jelentett számára óriási motivációt, és végül el is érte célját: gyönyörű menyasszony lett. Ismerd meg Jane történetét! Ez Zsír!OrigoSzemélyi edzője elárulta: ennek köszönheti bomba alakját Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190613-szemelyi-edzoje-elarulta-ennek-koszonheti-bomba-alakjat-jennifer-aniston.htmlJennifer Aniston személyi edzője elárulta, hogyan tartja magát formában az 50 éves színésznő. Ez Zsír!--Sportoljatok együtt! Hozd össze a családot egy közös edzésrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190614-sportoljatok-egyutt-hozd-ossze-a-csaladot-egy-kozos-edzesre.htmlSzülőként fontos a példamutatás, hiszen a gyerekeknek nemcsak az ragad meg, amit mondunk nekik, hanem az is, illetve főleg azok a dolgok, amiket ellesnek tőlünk. Ha szeretsz sportolni akkor azért, ha nem szeretsz sportolni, akkor pedig éppen azért állj most neki, és vond be az egész családot is, hogy az egészség mindannyiótok számára életmóddá váljon. Ez Zsír!OrigoÖrdög Nóra lefogyott: nincs ideje ennihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190615-ordog-nora-lefogyott-nincs-ideje-enni.htmlÖrdög Nóra élete a pörgésről szól, ám a nap neki is csak 24 órából áll, így van, hogy egy-két alapvető dolog kimarad, és ez meg is látszik rajta. Ez Zsír!OrigoHűtsd le magad cukormentes, frissítő limonádékkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190613-hutsd-le-magad-cukormentes-frissito-limonadekkal.htmlEgy felnőtt ember szervezetének minimum napi két liter vízre van szüksége. A nyári kánikulában a folyadékigényünk ennél még több is lehet. Egy-egy meleg délutánon, vagy éppen egy kerti partin kellemes változatosságot jelenthet, ha feldobjuk valamivel a tiszta vizet, vagyis jöhetnek a cukormentes limonádék! Ez Zsír!Origo10 perces edzés a lapos hasért – nyári bomba formára fel!http://www.life.hu/ez-zsir/20190607-10-perces-edzes-a-lapos-hasert.htmlA lapos hasért rengeteget tehetünk a kiegyensúlyozott étkezéssel, sok rost és folyadék fogyasztásával. Ha jól működik az anyagcserénk, az már fél siker. De elengedhetetlen hozzá az edzés is. Íme, néhány gyakorlat, ami kifejezetten a hasi részt dolgoztatja meg! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.