A nyár évről évre visszatérő alapdarabja a sort. Három kedvenc fazonunk van idén, mindegyik más stílust, más életérzést képvisel, de izgalmasak és szerethetők. Találd meg te is a kedvencedet!

Farmer

A farmernadrág örök trend, soha nem fog kimenni a divatból, ahogy a farmersort is a nyár egyik ikonikus darabja marad. Rendkívül jól variálható, sportosan, de lazán elegánsan is lehet hordani. A farmer igazi szabadság életérzést ad, nyaralásokon, fesztiválokon a legjobb viselet.

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

Forrás: Pull&Bear

 Biciklisnadrág

A '90-es évek egyik kedvenc viselete néhány éve tért vissza a divatba, de egészen más stílust hozott magával. Habár az elmúlt években zenekaros pólókkal is láttuk celebeken, mára már inkább csinosabb, sikkesebb megoldásokkal viselhetjük. Akár blúzzal vagy a szezon egyik kedvenc ruhadarabjával, a hosszított blézerrel

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

Forrás: H&M

Elegánsabb fazonok 

A magas derekú, bővebb fazonú, rendkívül kényelmes, jól szellőző, de megjelenésében elegáns bermuda vagy paperbag stílusú rövidnadrág jó választás akár a mindennapokra, akár egy tikkasztó nyári napon egy elegánsabb alkalomra is, vagy ha nincs szigorú dress code a munkahelyeden, oda is felveheted.  

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

Forrás: Reserved