Három magzatot is elvesztett Köllő Babett: szeretne még gyereket

Köllő Babett vetélés gyerek magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig nem tudott beszélni magzatai elvesztéséről Köllő Babett.

Köllő Babett három magzatot is elveszített, ami annyira fájdalmas volt számára, hogy évekig képtelen volt beszélni ezekről a tragédiákról. Lánya természetesen kárpótolja őt, és szeretne is még gyermeket a színésznő.

Köllő Babett három magzatot is elvesztett Fotó: Polyák Attila - Origo

2014-ben ikrekkel lett várandós Babett, de a 12. heti genetikai vizsgálaton kiderült, hogy a kicsiknek nem megfelelő a vérellátása. Ez nemcsak a magzatokra, de Babettre is veszélyes volt. Az orvos terhességmegszakítást javasolt, de még ezelőtt elvetélt a színésznő, aki Milla lányával való terhessége során is hasonló dolgokon ment keresztül.

Szerencsére a férjem, András végig mellettem volt, segített abba, hogy ne rokkanjak bele a gondolataimba”

BorsnakPont a minap beszélgettünk Millával, és ő kerek perec kijelentette, hogy szeretne még egy kistestvért. András szintén nyitott lenne rá. Még egy-két évem van erre, hogy kitaláljam, addig viszont gőzerővel dübörög a színház” –

Ennyire szereti kislányát David Beckham - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20190812-david-beckham-ennyire-szereti-kislanyat.htmlDavid Beckham családi nyaralását tölti Olaszországban, ahonnan ezúttal a kislányával közös képet posztolt. CsaládOrigoMegszületett Cserháti Tamara kislányahttp://www.life.hu/csalad/20190812-megszuletett-cserhati-tamara-kislanya.htmlMegszületett Cserháti Tamara kislánya, Ella. CsaládOrigoVámos Erika továbbra is hisz benne, hogy egyszer édesanya lehethttp://www.life.hu/csalad/20190812-vamos-erika-tovabbra-is-bizik-benne-hogy-egyszer-edesanya-lehet.htmlHabár Vámos Erikának jelenleg nincsen párkapcsolata, továbbra is bízik benne, hogy megtapasztalhatja az anyaság örömeit. CsaládOrigoEddig nem látott képeket posztolt egyéves iker fiairól Kollányi Zsuzsihttp://www.life.hu/csalad/20190812-kollanyi-zsuzsi-ikerfiai-egyevesek-lettek.htmlKollányi Zsuzsi iker fiai, Bálint és Bence néhány napja ünnepelhették első születésnapjukat. Az énekesnő eddig nem látott képekkel és megható sorokkal köszöntötte a fiúkat. CsaládOrigoCsak a pénz és a hírnév játszott szerepet ezekben a házasságokban? - Aranyásók a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20190808-aranyasok-a-sztarvilagban-avagy-csak-a-penz-es-hirnev-jatszott-szerepet-a-hazassagokban.htmlA sztárházasságok kapcsán sokszor lehet hallani különféle pletykákat, megérzéseket, melyek arra utalnak, az egyik fél csupán érdekből állt oltár elé – ami általában a vagyon, a hírnév, a siker iránti vágyból fakad. Nemrég írtunk arról, hogy kik azok a hírességek, akik több évtizede kiegyensúlyozott házasságban élnek. Most azonban olyan kapcsolatokat hoztunk, melyek esetén erősen él a gyanú, hogy az egyik felet nem csupán az érzelmek motiválták. Család--Egyévesek lettek Kollányi Zsuzsi ikerfiai, Bálint és Bencehttp://www.life.hu/csalad/20190811-egyevesek-lettek-kollanyi-zsuzsi-ikerfiai-balint-es-bence.htmlKollányi Zsuzsi tavaly augusztusban adott életet két kisfiának: a gyerekek ma már egyévesek, az énekesnő pedig az Instagram-oldalára posztolt róluk ebből az alkalomból. CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.