Sokáig nem tudott beszélni magzatai elvesztéséről Köllő Babett.

Köllő Babett három magzatot is elveszített, ami annyira fájdalmas volt számára, hogy évekig képtelen volt beszélni ezekről a tragédiákról. Lánya természetesen kárpótolja őt, és szeretne is még gyermeket a színésznő.

Köllő Babett három magzatot is elvesztettFotó: Polyák Attila - Origo

2014-ben ikrekkel lett várandós Babett, de a 12. heti genetikai vizsgálaton kiderült, hogy a kicsiknek nem megfelelő a vérellátása. Ez nemcsak a magzatokra, de Babettre is veszélyes volt. Az orvos terhességmegszakítást javasolt, de még ezelőtt elvetélt a színésznő, aki Milla lányával való terhessége során is hasonló dolgokon ment keresztül.

„Milla lányom is ikerterhességnek indult, neki is lett volna egy testvére. Nálunk ez nem ritka, nekem is egy ikerfiútestvérem van. A második ultrahang környékén derült ki számunkra, hogy sokkal kisebb a másik magzat, és felkészített az orvos, hogy ez a gyermek nem fog kifejlődni, életképtelen lesz. Szerencsére akkor nem vetéltem el, nem sokkal a diagnózis előtt felszívódott a magzat, de a csodás lányom minden nehézségért kárpótolt. Évekig tartott, hogy ezekről a tragédiákról beszélni tudjak. Szerencsére a férjem, András végig mellettem volt, segített abba, hogy ne rokkanjak bele a gondolataimba” – mondta Babett a Borsnak. „Pont a minap beszélgettünk Millával, és ő kerek perec kijelentette, hogy szeretne még egy kistestvért. András szintén nyitott lenne rá. Még egy-két évem van erre, hogy kitaláljam, addig viszont gőzerővel dübörög a színház” – árulta el a színésznő.