A legkényesebb testtájék: vedd célba az alhasi izmokat!

alhas edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kockás hasat elérni egyébként is óriási feladat, rengeteg edzésre van hozzá szükség, és a táplálkozása is nagyon oda kell figyelni. A szép, tónusos has legnagyobb mumusa talán mégis az alhas, amit nem olyan könnyű megdologztatni, pedig nagyon megéri. 

Ha nem vágyunk kifejezetten kockás hasra, az alhasi edzésre akkor is nagyon megéri időt fordítani, hiszen ott rakódnak le leghamarabb a zsírok, amelyek ráadásul az egészségre nézve is komoly kockázatot jelenthetnek. A hasi elhízást a zsigeri, vagy más néven viszceláris zsírok megjelenése okozza. Ezek a belső szerveinket körbevevő zsírok, amelyeknek a túlzott jelenléte, már 5-6 plusz kiló is fokozza olyan betegségek kockázatát, mint például a kettes típusú cukorbetegség.

Ha fontos számodra az egészséged, ha szeretnél tónusos hasizmot, akkor ezeket a kifejezetten alhasat átmozgató gyakorlatokat ajánljuk. Azt pedig ne feledd, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás az egészség alapköve.

Egészséges tízóraik, amiket a gyerekek is imádni fognakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190902-egeszseges-tizoraik-amiket-a-gyerekek-is-imadni-fognak.htmlEgy anya számára általában a 24 óra is kevés, hogy mindent elintézzen. Érdemes fontossági sorrendet állítani, és lehetőleg valahova előre bepréselni a gyerekek, és persze önmagunk megfelelő étkeztetését is. Manapság túl sok adalékanyagot, tartósítószert és felesleges cukrot viszünk be a szervezetünkbe a feldolgozott élelmiszerekkel, de nem szabad elfelejteni, hogy azok leszünk, amit megeszünk. Most mutatunk néhány egészséges, és a gyerekek számára is tetszetős tízórait. Ez Zsír!OrigoAmikor az életmódváltás egy igazi hullámvasút: négy év, négy különböző testsúlyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190814-lucy-mcconnell-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlAz ausztrál edző, Lucy McConell Instagram-oldalán vallott életmódváltásának történetéről, ami egy hosszú, és saját bevallása szerint a mai napig tartó folyamat, hiszen még mindig rengeteget tanul magáról, a teste működéséről, és hogy mi a legjobb a számára. Ismerd meg Lucy történetét! Ez Zsír!OrigoAshley Graham meztelen fotón mutatta meg, hogyan változik a teste a várandósság alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190823-ashley-graham-megmutatta-hogyan-valtozik-a-teste-a-varandossag-alatt.htmlAshley Graham nemrégiben jelentette be, hogy babát vár. A modell, aki híres testpozitív megnyilvánulásairól, ezúttal sem fél megmutatni teste változásait, ahogy korábban például a narancsbőrét is felvállalta. Ez Zsír!--Fogyj könnyedén: csak néhány egyszerű szabályt kell betartanodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190814-fogyj-konnyeden-csak-nehany-egyszeru-szabalyt-kell-betartanod.htmlHa valaki fogyókúrára adja a fejét, és az inteneten kezd keresgélni, könnyen csapdába csalhatják a hangzatos, sokat ígérő diéták. Pedig a valódi recept igencsak egyszerű: mindössze néhány változtatásra van szükség az életmódodban, hogy beinduljon a fogyás. Kezdd néhány étkezési reformmal! Ez Zsír!OrigoEgy elhanyagolt izomcsoport: eddzünk a belső combrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190814-elhanyagolt-izom-eddzunk-belso-combra.htmlA popsit és a hátsó combizmot erősítő gyakorlatokkal tele van az internet. Hasonlóan kényes terület, mégis sokkal kevesebbet hallani a combközelítő izmokról, pedig ha tónusos lábakat szeretnénk, erre is érdemes odafigyelni. Ez Zsír!Origo5 alapgyakorlat zsírégetéshezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190814-alapgyakorlatok-zsiregeteshez.htmlEzúttal öt olyan erősítőgyakorlatot mutatunk be, amivel egy kezdő fogyókúrázó már el tud indulni. Ha szeretnél zsírt égetni és erősíteni, akkor ez most neked szól. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.