Bántalmazták a szülei, kiugrott a 9. emeletről a kisfiú: azonnal meghalt

Forrás: Thinkstock -
bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyamatosan bántalmazták a szülei az ukrán kisfiút, a 8 éves Antont. A gyerek nem bírta tovább a szenvedést, és kiugrott a 9. emeleti lakásuk ablakából. 

Az Enerhodar városában élő Anton épp az iskolából érkezett haza augusztus 23-án, amikor ismét nekiestek a szülei: a szomszédok beszámoltak arról, hogy a gyereket rendszeresen verték, üvöltöztek vele, folyton a cirkusz ment, mindenért őt okolták.

Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

A tragédia napján a fültanúk szerint azért kiabáltak vele, mert szétdobálta a ruháit. "Kiabáltak vele, hirtelen csend lett, aztán egy puffanás hallatszott" - számolt be az egyik szomszéd, aki ezt követően felfedezte a fiú holttestét is. Anton azonnal szörnyethalt, a kiérkező mentők már csak a kisfiú halálát tudták megállapítani.

A rendőrség bűnügyi nyomozást indított a bántalmazó szülők ellen szülői kötelezettségszegés miatt, akik bevallották, hogy a gyermek halálának napján megverték őt. Ha bűnősnek találják őket, börtönbüntetést kaphatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.