#tetrischallenge - ez az új őrület a közösségi médiában

fashion week őrület Tetris challenge közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új kihívás terjed az interneten. Egyre több szakma képviselői csatlakoznak ahhoz a kihíváshoz, amiben a földre fekve, a mindennapi munkaeszközöket felsorakoztatva, felülről fotóztatják magukat a résztvevők.

Megérkezett hazánkba is a legújabb internetes őrület, a #tetrischallenge, ami lényegében a különböző szakmák bemutatására hivatott. A Tetris Challenge névre keresztelt legújabb internetes kihívás elsősorban a szolgálatot teljesítő erőknek szól.

A kihívás lényege, hogy a résztvevők a földre fekszenek, magukat pedig körbeveszik gondosan a földre elhelyezett eszközökkel, olyanokkal, amik a napi munkavégzésükhöz elengedhetetlenek. Az egész kompozícióról egy fotó készül. Természetesen az is fontos, hogy a képet felülnézetből készítsék. Az elkészült fotókat pedig #tetrischallenge hasthaggel ellátva felteszik a közösségi oldalakra.

A világ minden tájáról csatlakoztak már orvosok, mentősök, tűzoltók és számos egyéb szakma képviselői is a kihíváshoz. Hazánkban is egyre többen mutatják meg munkájukat egy-egy ilyen megkomponált fotóval.

A játék amellett, hogy közösségeket mozgat meg és vicces is, számos olyan szakmát is megismertet a nagyközönséggel, amikről eddig nem is hallottunk.

Összeszedtük a legviccesebb és a legjobban elkészített hazai kihívásokat:

Az első helyen mindenképpen Hodász András plébános fotója végzett, aki ministránsaivel együtt a templom bejárata előtt készítette el a tetris challenge kihívást.

Második helyre egyértelműen a Magyar Honvédség csapata végzett, akik egy iszonyű menő helikopteres fotóval szálltak be a játékba.

Forrás: Facebook/Magyar Honvédség

A harmadik helyre szerintünk a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság kutyás körzeti megbízottját kell tenni, aki kutyájával és megannyi eszközével feküdt le a földre.

Forrás: Instagram/police_hu

Negyedik helyen a Baranyai Megyei Rendőr-főkapitányság sajtós munkatársai végeztek a ki listánkon. Szerintünk nagyon vicces, ahogy a törékeny hölgyek és a nagyon magas urak egymás mellett fekszenek.

Ötödik helyre a Nemzeti Nyomozó Iroda központi helyszínelői kerültek, akik szintén egy nagyon szellemes összeállítással készültek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.