Égő épületből mentettek ki egy kislányt: Izabell igazi kis hősként viselkedett

Forrás: Shutterstock -
tűzeset kislány mentés Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy pár nappal ezelőtti tűzesetnél kihoztak a tűzoltók egy kislányt, egy füsttel telítődött épületből. Izabell igazi hősként viselkedett, miközben a fővárosi katasztrófavédelem doktorszolgálata megvizsgálta őt. A kislány viselkedésén látszott, hogy szülei elmondták neki: ha baj van, és tűzoltókkal találkozik, nem szabad megijedni.

Köszönjük, Izabell, hogy kis hősként viselkedtél! Büszkék vagyunk Rád!

Videónk üzenete, hogy a gyerekeket tekintsük partnernek a biztonság terén is! Mondjuk el nekik, hogy milyen telefonszámon kérhető segítség és hogyan kell viselkedni, ha baj történik. Azt se felejtsük el megemlíteni nekik, hogy ha a kicsik tűzoltókkal találkoznak, ne ijedjenek meg tőlük vagy a felszereléseiktől, hiszen azok is a segítségnyújtást szolgálják – számolt be közösségi oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.