Emilio felesége, Tina 18 éves lánya eljegyzéséről mesélt

Jellinek Tina eljegyzés őszinteség család Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömkönnyeket csalt édesanyja szemébe a kis Tina eljegyzése. A Párizsból hazatérő menyasszony beszámolóját hallgatva Tina és Emilio is meghatódtak.

Hazatért Párizsból Jellinek Tina lánya, akit az Eiffel-torony lábánál jegyzett el kedvese a meglepetés út alatt. Az édesanya már alig várta lánya beszámolóját és azt, hogy láthassa az eljegyzési gyűrűt.

Tini kezét Párizsban kérték meg. Forrás: Spotlight Media

„Norbi nagyon sokat készült az eljegyzésre. Folyamatos egyeztetésben voltunk, még azt is megkérdezte, hogy Tini melyik kezére kell majd felhúznia a gyűrűt" – mondta meghatottan a büszke édesanya, aki el sem hiszi, hogy lánya felnőtt.

„Bennem még él a kép arról a kislányról, aki alig ért a térdemig. Ott volt velünk mindenhol és persze tündéri volt már akkor is. Hogy hova repült az a 18 év, fogalmam sincs. Szavakat nem találok, hogy már ilyen nagy, felnőtt. Közben pedig végtelenül boldog vagyok, mert látom az ő boldogságát is. Hosszú, igaz szerelmet kívánok nekik"

– mondta Jellinek Tina, akinek örömében férje is osztozik.

A fiatalok boldogsága határtalan. Forrás: Spotlight Media

„Mindenkinek azt kívánom, hogy ugyanolyan boldogságot éljen meg, mint amilyet most a mi drága családunk.

Rövid az élet, rövid az idő, ezt a legnagyobb szeretetben jó eltölteni. Nekünk ez megadatott, kívánom, hogy más is élje ezt át"

– mondta a ma 20:55-től a Sláger TV-n látható Drága családomban Emilio, ahol az eljegyzés pillanatait is láthatják a nézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.