Botrány! Schobert Norbi: "Réka azt kérte, azonnal vegyem le ezt a videót"

Forrás: TV2 -
Rubint Réka Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Schobert Norbi vasárnap esti videója kiverte a biztosítékot. Követők és celebek is kikeltek magukból, Norbi azóta újra élőzött a témában. Most az is kiderült, hogyan fogadta Réka a videót. 

"Amikor felraktam a videót, rögtön csöngött a telefon, a barátaim azt kérdezték: 'Schobert Norbi, te meghülyültél?' Dehogy hülyültem meg. Pontosan ezt akartam elérni: bedobok egy bombát a tollraktárba, hogy mindenki velem foglalkozzon, pontosabban azzal, amit mondtam. A sajtósaim előbb pánikoltak, most már őrjöngenek. A feleségem Réka azt kérte, azonnal vegyem le ezt a videót. Azt feleltem neki, tudom, mi az utam, mi a célom és nem hátrálok meg. Senkit nem állt szándékomban megsérteni. Arra szólítom fel az embereket, hogy őrizzék meg magukban mindazt, amit a másik bennük vonzónak talált és megszeretett"– mondta az Indirektnek Norbi.

Forrás: TV2

"Nem a duci nők ellen keltem ki. Nincs is ilyen rész a videóban. De ami abban elhangzott, azt igenis fenntartom. Az emberi hiúságra próbálok hatni, ami megmentheti az egészséget és a házasságot. Lehet, az ország egyik fele most ellenségként néz rám. Nekik azt felelem: az embernek kevesebb olyan barátja van, aki megmondja az igazat is. Én most megmondtam. És mindenki döntse el: barát vagyok-e, vagy ellenség?" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.