Botrányos kijelentés: Selena Gomez állítja, Justin Bieber korábban bántalmazta őt

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Theo Wargo -
Selena Gomez párkapcsolat Justin Bieber bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy interjúban mérgező kapcsolatáról mesélt, ezzel pedig hatalmas botrányt kavart.

Selena Gomez legújabb interjújában, mely vasárnap fog teljes terjedelmében adásba kerülni az NPR-en, kendőzetlenül mesélt a Justin Bieberrel való kapcsolatáról:

Selena Gomez állítja, kapcsolatuk alatt Justin Bieber bántalmazta őt Forrás: AFP/2019 Getty Images/Theo Wargo

Gomez nyíltan beszélt arról is, hogy a Lose You to Love Me című dala a Bieberrel való kapcsolatáról szól.

„Nem méltó módon fejezte be a kapcsolatunkat, és bár elfogadtam ezt, de tudtam, szükségem van arra, hogy beszélhessek az érzéseimről, arról, ami történt. És azt kívánom, bárcsak ezeket hamarabb elmondtam volna. Ez a dal nem a gyűlöletről szól. Hanem arról, hogy volt valami csodálatos, de nem szabadna tagadnom, hogy nem mindig volt az. Nagyon nehéz volt és örülök, hogy vége lett."

Selena és Justin megszakításokkal ugyan, de hét évig voltak együtt. 2018-ban szíktottak végül, az énekes pedig még abban az évben feleségül vette Hailey Baldwint. Bieber egyébként tavaly szeptemberben közösségi oldalán vallott színt: régebben drogozott és tiszteletlenül bánt a nőkkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.